[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) ::
جلد 7 شماره 5 صفحات 459-449 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی میزان رویت و تأثیرگذاری وب سایتهای مؤسسـات علوم و صنایع غذایـی جهان بر اساس مقیاس‌های وب سنجـی
مریم راثی* ، علی جلالی دیزجی ، زهرا موسوی زاده ، نرگس عباسقلی ، آرزو حقیقیان رودسری
چکیده:   (6783 مشاهده)
سابقه و هدف: مطالعه کمی وب سایت‌های جهان میزان تاثیرگذاری و میزان رویت آنها را با استفاده از شاخص‌های وب سنجی روشن می‌نماید با توجه به اهمیت وب سایت‌های تخصصی، هدف این پژوهش تحلیل پیوند وب سایت‌های مؤسسات علوم و صنایع غذایی جهان بر اساس مقیاسهای وب سنجی است . مواد و روش‌ها: در این پژوهش با استفاده از شیوه‌های وب سنجی،‌ میزان رویت و عامل تاثیر گذار وب، کل پیوندها و خودپیوندهای وب سایت‌های مؤسسات علوم و صنایع غذایی جهان مورد مطالعه قرار گرفته است . به علاوه با استفاده از روش دسته بندی خوشه ای و مقیاس چند بعدی به مطالعه خوشه‌های اصلی و ترسیم نقشه دو بعدی این وب سایت‌ها بر اساس هم پیوندی آنها پرداخته شده است همچنین در این پژوهش به بررسی خدمات ارائه شده از طریق وب سایت‌ها و ارتباط آنها با میزان پیوندهای دریافتی و میزان رویت وب سایت‌ها پرداخته شده، آنگاه موثرترین عناصر وب سایت‌های این حوزه موضوعی شناسایی شده و سپس به ارائه الگوی پیشنهادی برای انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران پرداخته شده است. جامعه آماری این پژوهش تعداد 63 وب سایت فعال علوم و صنایع غذایی جهان بود که با جستجوی واژه‌های مرتبط در موتور جستجوی ساده و پیشرفته گوگل استخراج شد. زمان انجام پژوهش سال 1389 بود که با استفاده از فرمول‌های جستجوی ویژه و از طریق جستجو یاهو و سایت یاهو اکسپلورر داده‌ها گردآوری شد. یافته‌ها: سایتFOI با ضریب تاثیری برابر با 72 بالاترین ضریب تاثیر را در بین وب سایت‌های مورد بررسی دارد. همچنین وب سایت NIFA با 41/57% از پیوندهای دریافتی بیشترین تعداد پیوندهای دریافتی و بالاترین میزان رویت را دارد. نتیجه گیری: نتایج تحلیل هم پیوندهای این وب‌سایت‌ها نشان داد که این وب‌سایت‌ها در 5 خوشه اصلی در محیط وب با هم ارتباط دارند و 7 وب‌سایت به صورت مستقل باقی مانده‌اند. نتایج حاصل از ترسیم نقشه چند بعدی نیز نشانگر وجود 5 دسته است. همچنین 9 وب‌سایت هسته شناسایی گردیده و وب‌سایت NIFA به عنوان وب‌سایت برتر معرفی گردید. از سوی دیگر نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که میزان دریافت پیوند با نوع خدمات ارائه شده و محتوای این وب سایت‌ها ارتباط دارد . واژگان کلیدی: وب سایت‌های مؤسسات علوم و صنایع غذایی، تحلیل پیوندی، وب سنجی، میزان رویت، عامل تاثیرگذار وب
واژه‌های کلیدی: وب سایت‌های مؤسسات علوم و صنایع غذایی، تحلیل پیوندی، وب سنجی، میزان رویت، عامل تاثیرگذار وب
متن کامل [PDF 263 kb]   (1837 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1391/12/16 | پذیرش: 1392/8/28 | انتشار: 1392/8/28
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rassi M, Jalali Dizaji A, Mousavizadeh Z, Abbasgholi N, Haghighian Roudsari A. Assessment Of Visibility and Web Impact Factor (WIF) of Food Science & Technology Institutes Websites Based On Webometrics Scales. Iranian J Nutr Sci Food Technol 2013; 7 (5) :449-459
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1036-fa.html

راثی مریم، جلالی دیزجی علی، موسوی زاده زهرا، عباسقلی نرگس، حقیقیان رودسری آرزو. بررسی میزان رویت و تأثیرگذاری وب سایتهای مؤسسـات علوم و صنایع غذایـی جهان بر اساس مقیاس‌های وب سنجـی . علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391; 7 (5) :449-459

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1036-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645