[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) ::
جلد 7 شماره 5 صفحات 86-79 برگشت به فهرست نسخه ها
تولیدات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال‌های 2009 تا نیمه 2012 میلادی
محمد رحمتی رودسری ، محمد رضا سهرابی*
چکیده:   (5711 مشاهده)
سابقه و هدف: با توجه به رشد بالای تولیدات علمی نیاز به روش‌های علمی برای پایش این روند احساس می‌شود. این پژوهش با هدف بررسی روند تولیدات علمی در دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال‌های 2009 تا نیمه سال 2012 انجام شد. مواد و روش‌ها: در یک مطالعه توصیفی تولیدات علمی تمامی اعضای هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال‌های 2009 تا نیمه سال 2012به تفکیک سال و شاخص اچ آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده‌ها به صورت اعلام تعداد مقالات و استنادات کل وسه سال و نیم گذشته به تفکیک سال، میانگین شاخص اچ در دو پایگاه اسکوپوس و “آی اس آی” تنظیم شد. سپس میانگین این شاخص‌ها برای گروه‌های آموزشی با آزمون آنالیز واریانس مقایسه شدند. یافته‌ها: میانگین مقالات در پایگاه داده‌های اسکوپوس در سال‌های 2009 تا 2011 به ترتیب (37/1)66/0، (10/4)29/2 و(69/4)63/2 مقاله به ازای هر عضو هیات علمی است. این ارقام برای پایگاه داده‌های "آی اس آی" به ترتیب (13/2)91/0،(13/3)63/1 و(86/3)20/2 بود. با انجام آزمون انالیز واریانس تفاوت معنی داری بین میانگین تولیدات علمی و استنادات به آن‌ها در هیچیک از پایگاه‌های داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” یافت نشد (P>0.05). نتیجه‌گیری: تولیدات علمی و استنادات آن‌ها در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” روندی افزایشی داشته است. واژگان کلیدی: علم‌سنجی، مقاله، استناد، دانشکده تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
واژه‌های کلیدی: علم‌سنجی، مقاله، استناد، دانشکده تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
متن کامل [PDF 372 kb]   (1910 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1391/12/3 | پذیرش: 1392/8/28 | انتشار: 1392/8/28
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rahmati-Roodsari M, Sohrabi M. Scientific production of nutrition school of Shahid Beheshti University of Medical Sciences in Scopus and ISI in 2009-mid2012. Iranian J Nutr Sci Food Technol 2013; 7 (5) :79-86
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-986-fa.html

رحمتی رودسری محمد، سهرابی محمد رضا. تولیدات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال‌های 2009 تا نیمه 2012 میلادی. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391; 7 (5) :79-86

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-986-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645