[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 18، شماره 4 - ( زمستان 1402 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML مقایسه روش‌های غیر تهاجمی در ارزیابی اثرات توأم مکمل دانه بزرک و رژیم شبه روزه داری بر فیبروز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی شده ص. 9-1
[English Abstract] نویده خدادادی ، امیر صادقی ، حسین پوستچی ، بهنود عباسی ، مریم نیلقاز ، آزیتا حکمت دوست*
چکیده (797 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (207 دریافت)  
XML اثر تمرین تناوبی شدید همراه با مکمل زالزالک بر پروتئین های بیوژنز میتوکندریایی بافت عضلانی موش های صحرایی نر سالمند ص. 18-11
[English Abstract] فاطمه ساعدی ، محمود نیک سرشت* ، عبدالحسین طاهری کلانی
چکیده (447 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (112 دریافت)  
XML بررسی رابطه پیری بافت چربی احشایی و دریافت های آنتی اکسیدان رژیم غذایی در بزرگسالان چاق: یک مطالعه مورد-شاهدی ص. 27-19
[English Abstract] سپیده فاضلی طاهریان ، غزاله اسلامیان* ، اعظم شاکری ، حمید زند ، نیکی تدین ، سید حسین اردهالی
چکیده (481 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (144 دریافت)  
XML بررسی تأثیر شبکه اجتماعی گروه همسالان بر تغذیه و سلامت دهان در دانش‌آموزان ۹ و ۱۲ ساله مدارس غیر انتفاعی شهر قزوین ص. 38-29
[English Abstract] پویا جمشیدی ، پیمان شریعت پناهی ، مریم صادقی پور* ، محمدحسین خوشنویسان ، مهشید نامداری ، بهاران ارشدی فرد ، سروین سلیمانپور
چکیده (436 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (98 دریافت)  
XML نقشه امنیت غذایی خانوارهای مناطق شهری و روستایی استان خوزستان ص. 55-39
[English Abstract] محمدرضا پاکروان چروده* ، سیدصفدر حسینی ، فاطمه محمدی نصرآبادی ، روح اله فردوسی
چکیده (581 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (122 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی فیلم فعال نشاسته –پلی وینیل الکل حاوی اسانس آویشن و امولسیون آن ص. 74-57
[English Abstract] علیرضا درعلی بنی ، نرجس آقاجانی* ، عاطفه رضایی ، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده (368 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (98 دریافت)  
XML ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی، محتوای فنلی و مهار آنزیم آلفاگلوکوزیداز اسانس اسطوخودوس، خالواش، علف لیمو و کاربرد آن‌ها در تولید نوشیدنی انرژی‌زا فراسودمند ص. 91-75
[English Abstract] محمدرضا طرق ، مریم مصلحی شاد* ، مسعود هماپور ، سمیرا پورحمزه
چکیده (541 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (119 دریافت)  
XML تلفیق روش استخراج فاز مایع با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای اندازه‌گیری ترکیبات آروماتیک چند حلقه‌ای در نمونه‌های‌ عسل و اندازه‌گیری آنها به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا ص. 102-93
[English Abstract] علیرضا ندرتی ، آذر حقیقت ، محمدرضا افشارمقدم ، جلیل خندقی*
چکیده (369 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (70 دریافت)  
XML تأثیر پیش تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L) توسط تریپسین و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن با استفاده از روش سطح پاسخ ص. 113-103
[English Abstract] زینب نوشی منجیلی ، علیرضا صادقی ماهونک*
چکیده (323 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (82 دریافت)  
XML تولید ماست پاراپروبیوتیک و پروبیوتیک حاوی Lactiplantibacillus plantarum : بررسی ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آنها ص. 125-115
[English Abstract] بهروز علیزاده بهبهانی* ، حسین جوینده ، نگین غظنفری ، علیرضا وسیعی
چکیده (574 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (127 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4645