[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 8، شماره 2 - ( تابستان 1392 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML سرمقاله: طرح‌های ملی بررسی مصرف مواد غذایی فرصتی بزرگ برای مردم، مسئولان و متخصصان
مرتضی عبداللهی*، آناهیتا هوشیار راد
چکیده (4399 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1721 دریافت)  
XML تأثیر مکمل‌یاری سینبیوتیک بر آنزیم‌های کبدی، شاخص‌های التهابی و میزان فیبروز کبدی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور ص. 8-1
[English Abstract] طناز اسلام پرست ، حسین پوستچی ، فرهاد زمانی ، مریم شرف خواه ، رضا ملک زاده ، آزیتا حکمت دوست*
چکیده (8623 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3359 دریافت)  
XML تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگی‌های کیفی میوه‌ی توت‌فرنگی پس از برداشت ص. 19-9
[English Abstract] سارا عشقی ، مریم هاشمی* ، عبدالرضا محمدی ، فوژان بدیعی ، زهرا محمد حسینی ، کریم احمدی صومعه ، کیاندخت قناتی
چکیده (13905 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5446 دریافت)  
XML بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی ص. 30-21
[English Abstract] ندا حقیقت ، علی رستمی ، شهریار اقتصادی* ، فرزاد شیدفر ، ایرج حیدری ، آغا فاطمه حسینی
چکیده (12938 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3082 دریافت)  
XML خالص‌سازی جزئی و توصیف ویژگی‌های آنزیم منعقدکننده‌ی شیر از میوه‌های گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) ص. 40-31
[English Abstract] مریم بیگمی ، محمد امین محمدی فر* ، محسن قدس روحانی ، مریم هاشمی ، محرم ولی زاده
چکیده (10024 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3255 دریافت)  
XML ارزیابی ارتباط شاخص تغذیه‌ی سالم جایگزین با خطر 10 ساله‌ی بیماری‌های قلبی عروقی در کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، 1391 ص. 50-41
[English Abstract] نسترن حریری ، عصمت ناصری* ، آناهیتا هوشیار راد ، فرید زایری ، دالی بنداریان زاده
چکیده (7803 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3365 دریافت)  
XML ارزیابی کارآیی روش طیف‌نگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرین‌کننده‌های کم‌کالری ص. 58-51
[English Abstract] غلامرضا قزلباش* ، ایرج نحوی
چکیده (6648 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2187 دریافت)  
XML بررسی ارتباط بین پیروی از الگوی غذایی DASH با چاقی در پرستاران زن شهر اصفهان ص. 70-59
[English Abstract] فرزانه برک ، ابراهیم فلاحی ، عمار حسن زاده کشتلی ، احمدرضا یزدان نیک ، احمد اسماعیل زاده*
چکیده (10158 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2653 دریافت)  
XML بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) ص. 80-71
[English Abstract] ثنا ربیعی ، هدایت حسینی* ، مسعود رضایی ، طناز موسوی
چکیده (8818 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3374 دریافت)  
XML بررسی اثر نحوه‌ی خورانش کودکان در شش ماه اول زندگی بر سوءتغذیه در یک سالگی به تفکیک خانوارهای امن و ناامن غذایی مناطق شهری شهرستان ری ص. 90-81
[English Abstract] ملیکا اصفهانی ، احمد رضا درستی مطلق* ، هاله صدرزاده یگانه ، عباس رحیمی فروشانی
چکیده (7227 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2007 دریافت)  
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب‌پنیر و پنیر اصلاح شده‌ی آنزیمی لیقوان ص. 102-91
[English Abstract] مرضیه حسینی ، محمد باقر حبیبی نجفی* ، محبت محبی
چکیده (13041 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4322 دریافت)  
XML اصلاح شیمیایی ویژگی‌های عملکردی پروتئین و نشاسته‌ی آرد یولاف و بررسی ویژگی‌های فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولافِ جایگزین شده توسط آن‌ها ص. 113-103
[English Abstract] لیلا میرمقتدایی* ، مهدی کدیور
چکیده (8898 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3256 دریافت)  
XML بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک، استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراک‌دهی‌شده با پروپیونی‌باکتریوم و لاکتوباسیلوس ص. 121-113
[English Abstract] نگین احمدی ، کیانوش خسروی دارانی* ، سلماز زارعان شهرکی ، سید امیر محمد مرتضویان ، مرتضی مشایخ ، رزیتا کمیلی ، ابراهیم آزادنیا
چکیده (10502 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3636 دریافت)  
XML اثر رژیم غذایی کاهش وزن بر بیماری کبد چرب غیر الکلی ص. 134-123
[English Abstract] علیرضا قائمی ، فروغ اعظم طالبان ، آزیتا حکمت دوست ، علیرضا رفیعی ، وحید حسینی ، زهره امیری ، رضا همایونفر ، حافظ فاخری*
چکیده (13824 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3436 دریافت)  
XML بررسی اثر ا- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت‌های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توأم آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی ص. 144-135
[English Abstract] فاطمه سردابی ، جواد مهتدی نیا* ، فروغ شواخی ، علی اشرف جعفری
چکیده (8889 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3576 دریافت)  
XML اسیدهای فنولی، فعالیت ضدرادیکالی و ضدمیکربی عصاره متانولی برگ‌های اوجی ص. 154-145
[English Abstract] شهلا سلمانیان ، علیرضا صادقی ماهونک* ، مرتضی خمیری ، محمدرضا ماستری فراهانی
چکیده (9362 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6611 دریافت)  
XML الگوی غذایی سنتی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک : مطالعه خرم آباد ص. 164-155
[English Abstract] ابراهیم فلاحی ، سجاد روستا* ، فرزاد ابراهیم زاده ، خاطره عنبری ، امیرحسین خلخالی راد
چکیده (8285 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1832 دریافت)  
XML اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقره‌ای در طول نگهداری در دمای یخچالی (1±4 درجه سانتی‌گراد) ص. 172-165
[English Abstract] سهیل اسکندری ، هدایت حسینی ، سید ابراهیم حسینی ، آمنه شیرایی کسمایی*
چکیده (7902 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2707 دریافت)  
XML ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات : مطالعه مورد- شاهدی ص. 180-173
[English Abstract] فائزه عسکری ، ساره عدالتی ، مهدی کاردوست پاریزی ، بهرام رشیدخانی*
چکیده (8401 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2658 دریافت)  
XML اندازه‌گیری سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در نمونه‏ها‏ی دوغ عرضه شده در شهر تهران با روش HPLC ص. 190-181
[English Abstract] همایون وصال ، سید امیر محمد مرتضویان* ، عبدالرضا محمدی ، سعیده اسماعیلی
چکیده (11493 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7337 دریافت)  
XML آماده سازی و ارزیابی ویژگی‌های امولسیون‌های تهیه شده بر پایه روغن گردو ص. 199-191
[English Abstract] مینا همایونفال ، فرامرز خدائیان* ، سید محمد موسوی ، سید محمد حسینی پنجکی
چکیده (12275 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4907 دریافت)  
XML اثر آموزش مبتنی بر مدل مراحل تغییر بر مصرف منظم صبحانه و میان وعده ناسالم در دانش‌آموزان مدارس ابتدایی شهر قزوین ص. 210-201
[English Abstract] عیسی محمدی زیدی ، امیر پاکپور حاجی آقا*
چکیده (7501 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2690 دریافت)  
XML امکان جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی ص. 220-211
[English Abstract] فریبا نقی پور ، مصطفی مظاهری تهرانی ، بهاره صحرائیان* ، زهرا شیخ الاسلام ، مریم سلیمانی
چکیده (11650 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4036 دریافت)  
XML اثر جایگزینی بخشی از ماده خشک با ژلاتین بر خواص کاربردی ماست قالبی بدون چربی ص. 229-221
[English Abstract] سعیده ابدالی ، علی معتمدزادگان*
چکیده (7944 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4886 دریافت)  
XML کم وزنی، کوتاه قدی و اضافه وزن در دانش‌آموزان مقطع راهنمایی شهر ایلام و عوامل مؤثر بر آن ص. 238-231
[English Abstract] اسکندر غلامی پریزاد ، الهام رنجبر ، احمد پورعباس ، علی اشرف عیوضی ، زینب غضنفری* ، اصغر اشرفی حافظ
چکیده (8698 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2305 دریافت)  
XML کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی ص. 252-239
[English Abstract] محمد فرجی ، قاسم فدوی*
چکیده (9207 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6058 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 103 queries by YEKTAWEB 4645