[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 9، شماره 3 - ( پاییز 1393 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هیدرومتانولی گیاه کارده (Biarum carduchrum) در شرایط آزمایشگاهی و تاثیرآن بر لیپیدهای سرم موشهای صحرایی
ص. 8-1
ابراهیم حسینی
*
،
عصمت روستا
،
فروع اسادات طبیب لقمانی
،
محمد باقر محمودپور
چکیده
(10692 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3273 دریافت)
ارتباط الگوهای غذایی با نماگرهای فعالیت بیماری در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید
ص. 20-9
مجید محمد شاهی
،
فاطمه حیدری
،
کریم مولا
،
بیژن حلی
،
منیره ایجادی
،
سیده زهرا امیریان
،
نادیا حفیظی
*
چکیده
(7043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3906 دریافت)
بررسی الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با اختلالات خوردن در دختران نوجوان شهر تهران
ص. 31-21
روشنک روستایی
،
ابوالقاسم جزایری
*
،
مجید حاجی فرجی
،
شیما جزایری
،
یداله محرابی
چکیده
(9926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3595 دریافت)
رابطه میان دریافت برخی درشت مغذیها و آنتی اکسیدانهای غذایی و خطر کاتاراکت وابسته به سن در بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی
ص. 44-33
متین قنواتی
،
بهرام رشید خانی
*
،
مهدی خداپرست زواره
،
مریم بهروز
،
راضیه سارلی
،
بابک مرادی
چکیده
(8625 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2002 دریافت)
ارتباط بین شاخصهای تنسنجی با سطح سرمی هموسیستئین
ص. 52-45
امید صادقی
،
زهرا مقصودی
،
مرتضی نصیری
،
فریبرز خوروش
،
غلامرضا عسکری
*
چکیده
(6950 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2163 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
اثر ترکیبی آنزیمهای آمیلاز و لیپاز بر بهبود خصوصیات کیفی، رئولوژی و حسی نان بربری نیمپز منجمد
ص. 62-53
تکتم هجرانی
*
،
زهرا شیخ الاسلام
،
علی مرتضوی
،
مهدی قیافه داوودی
چکیده
(10123 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5037 دریافت)
بررسی صمغ گیری آنزیمی روغن سویا
ص. 72-63
سیده ساناز میرنژاد خباز
*
،
مریم قراچورلو
،
مهرداد آذین
،
مهرداد قوامی
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(7192 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3082 دریافت)
بررسی امکان تولید کیک فنجانی کمکالری حاوی موسیلاژ بزرک به عنوان جایگزین چربی
ص. 82-73
معصومه بی تقصیر
*
،
مهدی کدیور
،
محمد شاهدی
چکیده
(7457 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4701 دریافت)
فرمولاسیون روغن مایع مخلوط حاوی روغن های کانولا و کنجد بدون آنتی اکسیدان سنتزی
ص. 92-83
تیمور محمدی
،
مسعود حاتمی
،
یحیی میرزائی سیس آباد
،
علی هوشیاری
،
محمد نجاتیان
*
چکیده
(11544 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3857 دریافت)
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج
ص. 100-93
وجیهه فدائی نوغانی
،
اعظم مفیدی
*
،
مهدی زارعی
چکیده
(7297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3103 دریافت)
بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) در دمای متوسط با افزایش زمان قوامیابی
ص. 109-101
شیما زمانی نژاد
*
،
بهاره شعبانپور
،
علی شعبانی
چکیده
(6369 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2253 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.08 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4645