[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 10، شماره 1 - ( بهار 1394 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML بررسی اثرات پیری سلول در ایجاد مقاومت به انسولین در موش های صحرایی ویستار چاق شده توسط رژیم غذایی ص. 8-1
[English Abstract] ماکان چراغ پور ، رقیه شهبازی ، رضا همایونفر ، حسین ایمانی ، حمید زند*
چکیده (7929 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2653 دریافت)  
XML بررسی ارتباط اختلال افسردگی اساسی در زنان با ناامنی غذایی خانوار ص. 20-9
[English Abstract] زهرا میرزاده اهری ، فاطمه محمدی نصرآبادی* ، حسن عینی زیناب ، مریم خسروی ، ندا موسوی ، محدثه آقاسی
چکیده (7740 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3396 دریافت)  
XML ارتباط بین اندازه‌های تن‌سنجی، فعالیت بدنی، نماگر‌های لیپیدی، انرژی و درشت مغذی‌ها با لپتین سرمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 شهر تهران ص. 30-21
[English Abstract] معصومه رفیعی ، گیتی ستوده ، محمدرضا اشراقیان ، محمود جلالی ، روناک نیک بزم ، مرجان قانع بصیری ، ندا نورشاهی ، فریبا کوهدانی*
چکیده (6582 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1708 دریافت)  
XML ارتباط دریافت ویتامین D با خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان ایرانی: یک مطالعه مورد- شاهدی ص. 40-31
[English Abstract] یاسمن جمشیدی نائینی ، محمداسماعیل اکبری ، مرتضی عبداللهی ، مرجان عجمی ، حسین داوودی*
چکیده (8021 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4053 دریافت)  
XML آیا افزایش مصرف میوه و سبزی‌ها بر شاخص‌های تخریب و ساخت مجدد استخوان در زنان یائسه مبتلا به استئوپنی تأثیر می‌گذارد؟ ص. 50-41
[English Abstract] سمیرا ابراهیم اف* ، پونه انگورانی ، مریم مهرزادی ، سیده وحیده پیشوایی ، باقر لاریجانی ، مسعود کیمیاگر
چکیده (6365 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1864 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML تأثیر برخی پارامترهای تولید و زمان نگهداری بر ویژگی‌های جریان‌پذیری پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی ص. 60-51
[English Abstract] خشایار سرابندی ، سیدهادی پیغمبردوست*
چکیده (7297 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3823 دریافت)  
XML بررسی تأثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بسته‌بندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم ص. 70-61
[English Abstract] فریبا نقی پور ، بهاره صحرائیان* ، مریم سلیمانی ، ناصر صداقت
چکیده (8712 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6324 دریافت)  
XML مدل‌سازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی ص. 80-71
[English Abstract] روشنک رفیعی نظری* ، مجید عرب عامری ، لیلا نوری
چکیده (7492 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3570 دریافت)  
XML بررسی اثر افزودن نشاسته‌ مقاوم نوع دو بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و پخت ماکارونی پری‌بیوتیک حاصل ص. 88-81
[English Abstract] عزیز همایونی راد ، امیر امینی* ، عطا خداویردی وند کشتیبان ، منصوره محمدی ، ایاد بهادری منفرد
چکیده (7338 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2940 دریافت)  
XML کاربرد بیناب نمایی فروشکست القایی لیزری در شناسایی و تعیین غلظت عناصر موجود در شیر ص. 96-89
[English Abstract] مهسا قزلباش* ، سید محمد رضا دربانی ، سرور روستا ، عبدا. . اسلامی مجد ، محمود سلطان الکتاب ، علی موسوی آذر
چکیده (7356 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4173 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4645