[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 10، شماره 1 - ( بهار 1394 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
بررسی اثرات پیری سلول در ایجاد مقاومت به انسولین در موش های صحرایی ویستار چاق شده توسط رژیم غذایی
ص. 8-1
ماکان چراغ پور
،
رقیه شهبازی
،
رضا همایونفر
،
حسین ایمانی
،
حمید زند
*
چکیده
(7929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2653 دریافت)
بررسی ارتباط اختلال افسردگی اساسی در زنان با ناامنی غذایی خانوار
ص. 20-9
زهرا میرزاده اهری
،
فاطمه محمدی نصرآبادی
*
،
حسن عینی زیناب
،
مریم خسروی
،
ندا موسوی
،
محدثه آقاسی
چکیده
(7740 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3396 دریافت)
ارتباط بین اندازههای تنسنجی، فعالیت بدنی، نماگرهای لیپیدی، انرژی و درشت مغذیها با لپتین سرمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 شهر تهران
ص. 30-21
معصومه رفیعی
،
گیتی ستوده
،
محمدرضا اشراقیان
،
محمود جلالی
،
روناک نیک بزم
،
مرجان قانع بصیری
،
ندا نورشاهی
،
فریبا کوهدانی
*
چکیده
(6582 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1708 دریافت)
ارتباط دریافت ویتامین D با خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان ایرانی: یک مطالعه مورد- شاهدی
ص. 40-31
یاسمن جمشیدی نائینی
،
محمداسماعیل اکبری
،
مرتضی عبداللهی
،
مرجان عجمی
،
حسین داوودی
*
چکیده
(8021 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4053 دریافت)
آیا افزایش مصرف میوه و سبزیها بر شاخصهای تخریب و ساخت مجدد استخوان در زنان یائسه مبتلا به استئوپنی تأثیر میگذارد؟
ص. 50-41
سمیرا ابراهیم اف
*
،
پونه انگورانی
،
مریم مهرزادی
،
سیده وحیده پیشوایی
،
باقر لاریجانی
،
مسعود کیمیاگر
چکیده
(6365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1864 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
تأثیر برخی پارامترهای تولید و زمان نگهداری بر ویژگیهای جریانپذیری پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی
ص. 60-51
خشایار سرابندی
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
چکیده
(7297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3823 دریافت)
بررسی تأثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بستهبندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم
ص. 70-61
فریبا نقی پور
،
بهاره صحرائیان
*
،
مریم سلیمانی
،
ناصر صداقت
چکیده
(8712 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6324 دریافت)
مدلسازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
ص. 80-71
روشنک رفیعی نظری
*
،
مجید عرب عامری
،
لیلا نوری
چکیده
(7492 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3570 دریافت)
بررسی اثر افزودن نشاسته مقاوم نوع دو بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و پخت ماکارونی پریبیوتیک حاصل
ص. 88-81
عزیز همایونی راد
،
امیر امینی
*
،
عطا خداویردی وند کشتیبان
،
منصوره محمدی
،
ایاد بهادری منفرد
چکیده
(7338 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2940 دریافت)
کاربرد بیناب نمایی فروشکست القایی لیزری در شناسایی و تعیین غلظت عناصر موجود در شیر
ص. 96-89
مهسا قزلباش
*
،
سید محمد رضا دربانی
،
سرور روستا
،
عبدا. . اسلامی مجد
،
محمود سلطان الکتاب
،
علی موسوی آذر
چکیده
(7356 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4173 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4645