[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 11، شماره 4 - ( زمستان 1395 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML استفاده از برنامه‌ریزی خطی (Linear Programming) به منظور بهینه‌سازی هزینه غذا در طراحی رژیم غذایی برای بیماران کلیوی: یک مطالعه موردی روی دو غذای ترکیبی ایرانی ص. 8-1
[English Abstract] محمد حسین روحانی ، مژگان مرتضوی نجف آبادی ، احمد اسماعیل زاده ، آوات فیضی ، لیلا آزادبخت*
چکیده (5268 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2849 دریافت)  
XML اثر آب لیمو تازه بر استرس اکسیداتیو و سمیت کبدی در موش‌های صحرایی مسموم شده با آکریلامید ص. 16-9
[English Abstract] فاطمه حیدری ، مجید محمدشاهی ، مهدی زارعی ، مژده فتحی*
چکیده (5503 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2645 دریافت)  
XML مقایسه الگوهای غذایی در بیماران مبتلا به افسردگی اساسی با افراد سالم: مطالعه مورد شاهدی ص. 28-17
[English Abstract] مریم خسروی ، گیتی ستوده* ، فیروزه رئیسی ، رضا مجدزاده ، زهرا میرزاده اهری ، مهدیه نورمحمدی
چکیده (5110 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2172 دریافت)  
XML اثر آلوئه ورا همراه با تمرین شنا بر آسپارتات آمینوترانسفراز و آلانین آمینوترانسفراز موش‌های صحرایی ‏دیابتی ص. 38-29
[English Abstract] سید علی حسینی* ، عبدالصالح زر ، ابوالفضل منصوری
چکیده (4865 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2393 دریافت)  
XML اثر مکمل کورکومین و 8 هفته تمرین استقامتی بر شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی بافت کبد موش‌های صحرایی نر ص. 46-39
[English Abstract] عبدالعلی بنائی فر* ، حسن شاه کندی ، لاله بهبودی تبریزی
چکیده (6752 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3220 دریافت)  
XML اثر مکمل سازی مونوهیدرات کراتین بر آپوپتوزیس در فعالیت حاد مقاومتی مردان میانسال ص. 54-47
[English Abstract] وحید ساری صراف ، رامین امیرساسان ، داریوش شیخ الاسلامی وطنی ، حسن فرجی*
چکیده (6007 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2600 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML تدوین شاخص‌های کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان سنگک سنتی ایران ص. 69-55
[English Abstract] لیلا کمالی روستا* ، مهدی سیدین اردبیلی ، غلامحسن اسدی ، بابک غیاثی طرزی ، رضا عزیزی نژاد
چکیده (6135 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4036 دریافت)  
XML استخراج و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین پوست خربزه آناناسی، طالبی سمسوری و گالیا به کمک امواج مایکروویو ص. 80-71
[English Abstract] سعید حسینی ، فرامرز خدائیان* ، سمانه برازنده
چکیده (4524 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2814 دریافت)  
XML اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی و متانولی برگ و پوست سبز میوه گردو علیه ساکارومایسس سرویزیه، باسیلوس لچنی فرمیس و آسپرژیلوس نایجر در شیره خرما ص. 88-81
[English Abstract] علی حشمتی* ، مهدی عزیزی شفا ، صبا قدیمی
چکیده (5550 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2253 دریافت)  
XML توانایی پروبیوتیکی سویه‌های لاکتوباسیلوس جدا شده از پنیر محلی مازندران ص. 98-89
[English Abstract] محمود توکلی ، زهره حمیدی اصفهانی* ، محمد امین حجازی ، محمد حسین عزیزی ، سلیمان عباسی
چکیده (5233 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3952 دریافت)  
XML ریزپوشانی پروبیوتیک‌ها با روش امولسیون در تولید نان پروبیوتیک ص. 106-99
[English Abstract] هاجر یوسفی* ، صبیحه سلیمانیان زاد ، محمد شاهدی باغ خندان
چکیده (7979 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3998 دریافت)  
XML اندازه گیری فلزات سنگین در برخی از سبزی‌های خوراکی مزارع اطراف شهر زنجان با استفاده از روش نوین پلاسمای جفت شده القایی–طیف سنجی نشری ص. 116-107
[English Abstract] علیرضا فتوت ، محسن لبافی مزرعه‌شاهی* ، سهیلا زرین‌قلمی
چکیده (4696 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4765 دریافت)  
XML اثر افزودن مخلوط پودر هسته خرما و دانه کنجد بر ویژگی‌های کیفی شکلات شیری فراسودمند ص. 128-117
[English Abstract] سیدهادی پیغمبردوست* ، سعید نیایی ، صدیف آزادمرد دمیرچی ، هانیه رسولی پیروزیان
چکیده (6990 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5011 دریافت)  
XML ریزپوشینه کردن روغن بزرک و بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آن ص. 138-129
[English Abstract] آرزو قربانپور* ، علی نصیرپور ، امیرحسین گلی ، محمد طیبی
چکیده (5598 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3014 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 67 queries by YEKTAWEB 4645