[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 12، شماره 2 - ( تابستان 1396 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML بررسی ارتباط دریافت درشت مغذی‌ها با پروتئین واکنش‌گرC با حساسیت بالا (hs-CRP) ) در ساکنین خانه سالمندان شهر سبزوار (مطالعه مقطعی) ص. 1-8
[English Abstract] زهره سرچاهی، اکرم کوشکی* ، محمدحسن رخشانی، طاهره توفیقیان
چکیده (1701 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (593 دریافت)  
XML اثر عصاره چای سبز بر بیان ژن TNF-α پس از فعالیت مقاومتی در مردان چاق: مطالعه متقاطع، تصادفی، دوسوکور، کنترل شده با دارونما ص. 9-18
[English Abstract] رحمان رحیمی*
چکیده (1253 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (517 دریافت)  
XML تأثیر مصرف مکمل بتاآلانین بر پاسخ لاکتات سرم و استقامت عضلانی در پرورش‌کاران مرد ص. 19-26
[English Abstract] علی جمشیدی حسین ابادی* ، ناصر بهپور، مسعود جمشیدی حسین ابادی، صادق یوسفی
چکیده (1418 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (803 دریافت)  
XML تأثیر تمرینات هوازی و عصاره هسته انگور بر شاخص‌های خطرزای قلبی -عروقی مردان جوان ص. 27-34
[English Abstract] حمزه مرادی، حجت اله نیکبخت* ، خسرو ابراهیم، حسین عابدنطنزی
چکیده (1569 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (635 دریافت)  
XML بررسی ارتباط اضطراب با رفتارهای غذا خوردن در دانشجویان در حال تحصیل در شهرهای تهران و اهواز ص. 35-44
[English Abstract] نازنین تحویلداری، سیما جعفری راد* ، سیدعلی کشاورز، سید اسماعیل هاشمی شیخ شبانی، محمدحسین حقیقی زاده، مهدیس وکیلی
چکیده (1161 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (550 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML ارزیابی اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و سدیم‌کازئینات بر حلالیت پروتئین‌ها و برهم کنش پروتئین‌ها در سویا برگر ص. 45-54
[English Abstract] زهرا فرقانی، محمود امین لاری، محمدهادی اسکندری* ، شهرام شکر فروش
چکیده (1469 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (456 دریافت)  
XML استفاده از تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم کامپوزیتی از پلی‌پروپیلن پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز به عنوان نوعی بسته‌بندی جدید برای مواد غذایی ص. 55-64
[English Abstract] زهره هنرور، مهدی فرهودی، عبدالرضا محمدی، روح ا. . فردوسی، سعیده شجاعی علی آبادی*
چکیده (1327 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (571 دریافت)  
XML بررسی اثر افزودن مقادیر مختلف کدوحلوایی به آب پرتقال ص. 65-74
[English Abstract] زهرا حمیدی، سید حسین حسینی قابوس* ، ابوالفضل فدوی
چکیده (1402 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (493 دریافت)  
XML بررسی تأثیر پوشش خوراکی عصاره آلوئه‌ورا همراه با نانوذرات چربی جامد حاوی اسانس روغنی زنیان بر عمر نگه‌داری گوشت تازه گاو ص. 75-86
[English Abstract] الهام پاسبانی، صدیقه امیری*
چکیده (1777 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (958 دریافت)  
XML بررسی سینتیک تغییرات فعالیت آنتی‌اکسیدانی با پیشرفت پروتئولیز در پنیر سنتی کوزه‌ای حاوی عصاره هَوِن در مرحله آب نمک و داخل کوزه ص. 87-95
[English Abstract] بشیر بهرامی، محمد علیزاده* ، حامد حسن زاده
چکیده (1219 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (403 دریافت)  
XML بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم و نیکل در برنج ایرانی و وارداتی مصرفی شهر تهران ص. 97-104
[English Abstract] پریسا زیارتی* ، مریم مصلحی شاد
چکیده (2084 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1116 دریافت)  
XML اثر فرآیند خشک کردن حرارتی روی شاخص‌های شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس ص. 105-116
[English Abstract] مسعود هدایتی فرد* ، ابوالفضل فدوی، نجمه یوسف تبار میری
چکیده (1796 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (796 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 3657