[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 12، شماره 3 - ( پاییز 1396 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
تأثیر برنامه آموزشی مبتنی بر سازههای تئوری شناختی اجتماعی بر ارتقاء رفتارهای تغذیهای زنان باردار شهر تبریز
ص. 10-1
سعید بشیریان
،
مطهره جلیلی
،
اکرم کریمی شاهنجرینی
،
علیرضا سلطانیان
،
مجید براتی
*
چکیده
(5267 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1698 دریافت)
اثر بذر شنبلیله بر حجم باقیمانده معده و آسپیراسیون تنفسی در بیماران تحت تهویه مکانیکی
ص. 18-11
اعظم زرقی
*
،
اکرم کوشکی
،
مجتبی راد
،
یاسر تبرایی
چکیده
(3414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1191 دریافت)
بررسی ارتباط بین الگوی غذایی و سندرم فرتوتی متوسط در سالمندان
ص. 28-19
رویا اقمشه
،
امیرمنصور علوی نایینی
*
،
خدیجه میرزایی
،
میرسعید یکان نژاد
چکیده
(4266 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1383 دریافت)
آیا کودکان به مصرف غذاهای تبلیغ شده علاقمندند؟ تحلیل محتوای پیامهای بازرگانی تلویزیون و ارزیابی رابطه یادآوری آنها با علایق غذایی دانشآموزان دبستانی شهر شیروان در سال 1394
ص. 38-29
معصومه حاجی زاده اوغاز
،
مریم امینی
*
،
افسون عبداللهی
چکیده
(4287 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(962 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
اثر منفرد و ترکیبی صمغهای هیدروکسیپروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط
ص. 46-39
حمید توکلی پور
،
رضا شرافتی چالشتری
*
،
سعید متین فرد*
چکیده
(4406 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1144 دریافت)
بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ، تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، فعالیت آنتیاکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت
ص. 54-47
سونا رسولیان
،
مهرناز امینی فر
*
،
لادن رشیدی
چکیده
(4893 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1921 دریافت)
تأثیر پوششدهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخشده
ص. 64-55
عباسعلی ساری
*
،
سیده سحر میرمعینی
،
امیر دارائی گرمه خانی
چکیده
(5743 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1682 دریافت)
تأثیر زیرواحدهای سنگین گلوتنین گندم بر برخی از ویژگیهای کیفی بیسکویت
ص. 76-65
آرزو امیدوار
،
هاجر عباسی
*
،
مریم گل آبادی
چکیده
(4400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1403 دریافت)
بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L)
ص. 88-77
نوشین نوشیروانی
*
،
هادی فصیحی
،
الهام نورمحمدی
،
علی مرادی پیام
چکیده
(4639 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1607 دریافت)
ارزیابی خواص ضد میکروبی پدیوکوکوس استیلسی جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو
ص. 98-89
مریم خشایی
،
علیرضا صادقی
*
،
مرتضی خمیری
،
مهدی کاشانی نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(3491 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1402 دریافت)
بهینهسازی پروتئین هیدرولیز شده با فعالیت آنتیاکسیدانی از امعاء و احشاء ماهی تن زردباله (Thunnus albacares) با آنزیم پروتامکس
ص. 108-99
سمانه پزشک
،
مهدی اجاق
*
،
مسعود رضایی
،
بهاره شعبانپور
چکیده
(4381 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2944 دریافت)
بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگیهای پنیر سفید ایرانی کمچرب اصلاحشده با صمغ کتیرا گونه Astragalus Parrowianus
ص. 120-109
فاطمه بغدادی
،
مهرناز امینی فر
*
،
مهدی فرهودی*
،
سعیده شجاعی علی آبادی
چکیده
(4622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1670 دریافت)
تأثیر غلظتهای مختلف ژل آلوئهورا بر ویژگیهای کیفی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک
ص. 128-121
مسعود دزیانی
،
اصغر خسروشاهی اصل
*
،
شهین زمردی
چکیده
(4540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1972 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 4645