[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 12، شماره 3 - ( پاییز 1396 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML تأثیر برنامه آموزشی مبتنی بر سازه‌های تئوری شناختی اجتماعی بر ارتقاء رفتارهای تغذیه‌ای زنان باردار شهر تبریز ص. 10-1
[English Abstract] سعید بشیریان ، مطهره جلیلی ، اکرم کریمی شاهنجرینی ، علیرضا سلطانیان ، مجید براتی*
چکیده (5267 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1698 دریافت)  
XML اثر بذر شنبلیله بر حجم باقیمانده معده و آسپیراسیون تنفسی در بیماران تحت تهویه مکانیکی ص. 18-11
[English Abstract] اعظم زرقی* ، اکرم کوشکی ، مجتبی راد ، یاسر تبرایی
چکیده (3414 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1191 دریافت)  
XML بررسی ارتباط بین الگوی غذایی و سندرم فرتوتی متوسط در سالمندان ص. 28-19
[English Abstract] رویا اقمشه ، امیرمنصور علوی نایینی* ، خدیجه میرزایی ، میرسعید یکان نژاد
چکیده (4266 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1383 دریافت)  
XML آیا کودکان به مصرف غذاهای تبلیغ شده علاقمندند؟ تحلیل محتوای پیام‌های بازرگانی تلویزیون و ارزیابی رابطه یادآوری آنها با علایق غذایی دانش‌آموزان دبستانی شهر شیروان در سال 1394 ص. 38-29
[English Abstract] معصومه حاجی زاده اوغاز ، مریم امینی* ، افسون عبداللهی
چکیده (4287 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (962 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML اثر منفرد و ترکیبی صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط ص. 46-39
[English Abstract] حمید توکلی پور ، رضا شرافتی چالشتری* ، سعید متین فرد*
چکیده (4406 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1144 دریافت)  
XML بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ، تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت ص. 54-47
[English Abstract] سونا رسولیان ، مهرناز امینی فر* ، لادن رشیدی
چکیده (4893 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1921 دریافت)  
XML تأثیر پوشش‌دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ‌شده ص. 64-55
[English Abstract] عباسعلی ساری* ، سیده سحر میرمعینی ، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده (5743 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1682 دریافت)  
XML تأثیر زیرواحدهای سنگین گلوتنین گندم بر برخی از ویژگی‌های کیفی بیسکویت ص. 76-65
[English Abstract] آرزو امیدوار ، هاجر عباسی* ، مریم گل آبادی
چکیده (4400 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1403 دریافت)  
XML بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L) ص. 88-77
[English Abstract] نوشین نوشیروانی* ، هادی فصیحی ، الهام نورمحمدی ، علی مرادی پیام
چکیده (4639 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1607 دریافت)  
XML ارزیابی خواص ضد میکروبی پدیوکوکوس استیلسی جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو ص. 98-89
[English Abstract] مریم خشایی ، علیرضا صادقی* ، مرتضی خمیری ، مهدی کاشانی نژاد ، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده (3491 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1402 دریافت)  
XML بهینه‌سازی پروتئین هیدرولیز شده با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از امعاء و احشاء ماهی تن زردباله (Thunnus albacares) با آنزیم پروتامکس ص. 108-99
[English Abstract] سمانه پزشک ، مهدی اجاق* ، مسعود رضایی ، بهاره شعبانپور
چکیده (4381 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2944 دریافت)  
XML بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی کم‌چرب اصلاح‌شده با صمغ کتیرا گونه‌ Astragalus Parrowianus ص. 120-109
[English Abstract] فاطمه بغدادی ، مهرناز امینی فر* ، مهدی فرهودی* ، سعیده شجاعی علی آبادی
چکیده (4622 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1670 دریافت)  
XML تأثیر غلظت‌های مختلف ژل آلوئه‌ورا بر ویژگی‌های کیفی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک ص. 128-121
[English Abstract] مسعود دزیانی ، اصغر خسروشاهی اصل* ، شهین زمردی
چکیده (4540 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1972 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 4645