[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 12، شماره 3 - ( پاییز 1396 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML تأثیر برنامه آموزشی مبتنی بر سازه‌های تئوری شناختی اجتماعی بر ارتقاء رفتارهای تغذیه‌ای زنان باردار شهر تبریز ص. 1-10
[English Abstract] سعید بشیریان، مطهره جلیلی، اکرم کریمی شاهنجرینی، علیرضا سلطانیان، مجید براتی*
چکیده (1287 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (317 دریافت)  
XML اثر بذر شنبلیله بر حجم باقیمانده معده و آسپیراسیون تنفسی در بیماران تحت تهویه مکانیکی ص. 11-18
[English Abstract] اعظم زرقی* ، اکرم کوشکی، مجتبی راد، یاسر تبرایی
چکیده (548 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (215 دریافت)  
XML بررسی ارتباط بین الگوی غذایی و سندرم فرتوتی متوسط در سالمندان ص. 19-28
[English Abstract] رویا اقمشه، امیرمنصور علوی نایینی* ، خدیجه میرزایی، میرسعید یکان نژاد
چکیده (783 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (203 دریافت)  
XML آیا کودکان به مصرف غذاهای تبلیغ شده علاقمندند؟ تحلیل محتوای پیام‌های بازرگانی تلویزیون و ارزیابی رابطه یادآوری آنها با علایق غذایی دانش‌آموزان دبستانی شهر شیروان در سال 1394 ص. 29-38
[English Abstract] خانم معصومه حاجی زاده اوغاز، خانم مریم امینی* ، خانم افسون عبداللهی
چکیده (887 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (243 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML اثر منفرد و ترکیبی صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط ص. 39-46
[English Abstract] حمید توکلی پور، رضا شرافتی چالشتری* ، سعید متین فرد*
چکیده (1029 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (250 دریافت)  
XML بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ، تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت ص. 47-54
[English Abstract] سونا رسولیان، مهرناز امینی فر* ، لادن رشیدی
چکیده (1151 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (326 دریافت)  
XML تأثیر پوشش‌دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ‌شده ص. 55-64
[English Abstract] عباسعلی ساری* ، سیده سحر میرمعینی، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده (1392 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (424 دریافت)  
XML تأثیر زیرواحدهای سنگین گلوتنین گندم بر برخی از ویژگی‌های کیفی بیسکویت ص. 65-76
[English Abstract] آرزو امیدوار، هاجر عباسی* ، مریم گل آبادی
چکیده (1026 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (262 دریافت)  
XML بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L) ص. 77-88
[English Abstract] نوشین نوشیروانی* ، هادی فصیحی، دکتر الهام نورمحمدی، علی مرادی پیام
چکیده (1207 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (330 دریافت)  
XML ارزیابی خواص ضد میکروبی پدیوکوکوس استیلسی جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو ص. 89-98
[English Abstract] مریم خشایی، علیرضا صادقی* ، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده (711 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (198 دریافت)  
XML بهینه‌سازی پروتئین هیدرولیز شده با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از امعاء و احشاء ماهی تن زردباله (Thunnus albacares) با آنزیم پروتامکس ص. 99-108
[English Abstract] سمانه پزشک، سید مهدی اجاق* ، مسعود رضایی، بهاره شعبانپور
چکیده (734 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (271 دریافت)  
XML بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی کم‌چرب اصلاح‌شده با صمغ کتیرا گونه‌ Astragalus Parrowianus ص. 109-120
[English Abstract] فاطمه بغدادی، مهرناز امینی فر* ، مهدی فرهودی*، سعیده شجاعی علی آبادی
چکیده (929 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (207 دریافت)  
XML تأثیر غلظت‌های مختلف ژل آلوئه‌ورا بر ویژگی‌های کیفی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک ص. 121-128
[English Abstract] مسعود دزیانی، اصغر خسروشاهی اصل* ، شهین زمردی
چکیده (900 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (258 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 65 queries by YEKTAWEB 3638