[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 13، شماره 4 - ( زمستان 1397 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
اثر محافظتی تمرین هوازی همراه با مصرف کنسانتره آب انار بر شاخصهای آسیب قلب در زنان دیابتی نوع 2
ص. 10-1
احمد عبدی
*
،
جواد مهربانی
،
طاهره حائری
،
زینب شیخ الاسلامی
،
سیده مریم مصطفویان
چکیده
(4887 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1309 دریافت)
تأثیر مصاحبه انگیزشی بر شاخصهای تنسنجی و فشار خون افراد بزرگسال دارای اضافه وزن یا چاقی
ص. 20-11
ستایش شرفی
،
ابوالقاسم جزایری
*
،
محسن صفاری
،
آریو موحدی
چکیده
(4203 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1261 دریافت)
تأثیر تعاملی تمرین تناوبی شدید همراه با مصرف ویتامینE بر سطوح سرمی Hsp70 وSOD در رتهای نر ﻧﮋاد ویﺴﺘﺎر
ص. 28-21
معصومه حسینی
*
،
نازنین قاسم زاده خراسانی
،
بهزاد دیوکان
،
شاهین ریاحی
چکیده
(4304 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1260 دریافت)
سواد غذا و تغذیه: بعدی مغفول در کتابهای درسی دوره آموزشی متوسطه اول در کشور
ص. 38-29
ایوب الله آروند
،
مرضیه دهقانی
*
،
نسرین امیدوار
،
مرضیه عشوری
چکیده
(4682 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1464 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتیاکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین
ص. 50-39
زهره کرمی
،
سید هادی پیغمبردوست
*
،
جواد حصاری
،
بهروز اکبری ادرگانی
چکیده
(5263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3098 دریافت)
ماندگاری باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و تأثیرآن بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی در پنیر سنتی کوزه
ص. 60-51
تورج مهدی زاده
*
،
حسن شیخکانلوی میلان
،
علی مجدر لنگرودی
چکیده
(5666 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2453 دریافت)
ویژگیهای عملکردی و ضداکسایشی کازئین هیدرولیز شده با پانکراتین
ص. 74-61
خشایار سرابندی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
حامد همیشه کار
،
محمد قربانی
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(4762 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1617 دریافت)
کاربرد پوشش دهی با ژل آلوئهورا غنی شده با اسانس گلپر در انبارداری میوه هلو زعفرانی (Prunus persica var, Zafarani)
ص. 88-75
احمد پیرحیاتی
،
امیر دارائی گرمه خانی
*
،
منصور غلامی
،
عباس میرزاخانی
،
قربان خلیل زاده رنجبر
چکیده
(5535 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2144 دریافت)
ارزیابی اثرات پریبیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس، انار و گندم در ماست سینبیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5
ص. 96-89
سعید قاسمی
،
الهام مهدیان
*
چکیده
(5123 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1384 دریافت)
بررسی اثر افزودن صمغهای کتیرا و گوار بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان تافتون
ص. 105-97
قاسم فدوی
*
،
مونا حسینی اصفهانی
چکیده
(4286 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1073 دریافت)
بررسی امکان جایگزینی شیرینکنندههای استویا و مالتیتول بهجای شکر در سس کچاپ
ص. 116-107
سمیرا چیتگر
،
ثمر منصوری پور
*
چکیده
(5153 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1625 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج، آرد کامل کینوا و پودر برگ گیاه خرفه به روش سطح پاسخ
ص. 127-117
شیما جلدانی
،
بهزاد ناصحی
*
،
آدیه انور
چکیده
(5572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3151 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4722