[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 14، شماره 2 - ( تابستان 1398 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML اثر هشت هفته تمرین هوازی و مکمل یاری ویتامین D بر استئوکلسین و آلکالین فسفاتاز سرم موش‌های صحرایی مسموم شده با H2O2 ص. 10-1
[English Abstract] مارینا شریعتی ، محمدعلی آذربایجانی* ، شیرین زیلائی بوری ، غلامرضا کاکا
چکیده (4595 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1459 دریافت)  
XML ارتباط بین تغذیه با شیر مادر با الگوهای غذایی غالب در کودکان 7 تا 10 ساله ص. 20-11
[English Abstract] مهدی خوشگو ، لیلا آزادبخت ، فرزاد شیدفر* ، لیلا جانانی
چکیده (4169 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1221 دریافت)  
XML تأثیر 12 هفته تمرین هوازی با و بدون محدودیت غذایی بر SIRT3، PGC1-α و SOD2 عضله نعلی موش‌های صحرایی نر ص. 30-21
[English Abstract] رسول هاشم کندی اسدی ، سجاد ارشدی* ، عبدالعلی بنایی فر ، مسعود حاجی رسولی
چکیده (4172 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1557 دریافت)  
XML اثر مصرف دوغ (نوشیدنی سنتی از ماست) بر کیفیت خواب دانشجویان دختر مبتلا به اختلال خواب: مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی ص. 38-31
[English Abstract] مهتاب رجبی جورشری ، شیرین امینی ، سیما جعفری راد*
چکیده (4680 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1570 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی اثر تنوع نژادی سویه‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از موادغذایی مختلف بر فعالیت ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی و تجمعی آن‌ها ص. 53-39
[English Abstract] دینا شهرام پور ، مرتضی خمیری* ، سیدمحمدعلی رضوی ، محبوبه کشیری
چکیده (4435 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1545 دریافت)  
XML تغییرات کیفی میگوی ریز Macrobrachium nipponense تالاب بین المللی بندر انزلی با سه دستگاه خشک‌کن طی 6 ماه نگهداری ص. 67-55
[English Abstract] قربان زارع گشتی* ، یاسمن اعتمادیان ، علی اصغر خانی پور ، ژاله خوشخو ، صغری کمالی
چکیده (3642 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1461 دریافت)  
XML اثرات جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بر ویژگی‌های کیفی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ گوجه فرنگی ص. 84-69
[English Abstract] مهدی امینی ، مریم قادری قهفرخی* ، بهاره برهانی ، زهرا پیران ، سید محمد حسین باقری
چکیده (4970 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2295 دریافت)  
XML تولید و ارزیابی سوسیس فرانکفورتر کم چرب با استفاده از ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج ص. 94-85
[English Abstract] نیوشا نوربهشت ، هاجر شکرچی زاده* ، نفیسه سلطانی زاده
چکیده (4422 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2100 دریافت)  
XML بررسی روشهای مختلف آماده‌سازی قارچ خوراکی دکمه‌ای (Agaricus bisporus) نژاد H737 بر کاهش میزان مخاطرات سلامتی ناشی از باقیمانده سم دلتامترین ص. 104-95
[English Abstract] مینا حمیدی ، امیر نیلی احمد ابادی ، علی حشمتی*
چکیده (3917 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1222 دریافت)  
XML تأثیر پلی‌ساکاریدهای برگ فیجوآ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب طی دوره نگهداری ص. 115-105
[English Abstract] مه رو مرادیان ، علی گنجلو* ، ماندانا بی مکر
چکیده (3849 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1311 دریافت)  
XML بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی، مهارآنزیم آلفاگلوکوزیداز و فعالیت ضد میکروبی آلوئه‌امودین و آنتراکینون آلوئه‌ورا ص. 124-117
[English Abstract] مریم غزنوی ، مریم مصلحی شاد* ، فاطمه قمری
چکیده (5087 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2244 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4722