[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر فعالیت هوازی با شدت کم و متوسط بر اشتها، وزن بدن، هزینه انرژی فعالیت و مقدار گرلین آسیل‌دار پلاسما در زنان غیرفعال نسبتا چاق و لاغر
منصور خلیل زاده، کریم آزالی علمداری، سیروس چوبینه، بابک عبادی شیرمرد *، مهری قهرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج عصاره دارچین و بررسی تأثیر آن بر پایداری روغن آفتابگردان
لیلا کمالی روستا *، مهرداد قوامی، مریم قراچورلو، رضا عزیزی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مکمل‌دهی حاد ال- ‌کارنیتین در مراحل چرخه قاعدگی زنان ورزشکار بر توان هوازی و شاخص‌های متابولیکی پس از فعالیت بیشینه
مریم نورشاهی *، عسل رجاییان، مسعود کیمیاگر، خسرو ابراهیم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های شبه انتروسین‌های تولید شده توسط دو سویه از انتروکوکوس‌های جدا شده از شیرمیش و بز
لیلا یوسفی، محمدرضا احسانی *، محمدرضا فاضلی، ناهید مژگانی، حمید عزت پناه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سهم دریافت انرژی و مواد مغذی خانوارهای ایرانی از اقلام غذایی یارانه‌ای در گروه‌های اجتماعی- اقتصادی
مرتضی عبداللهی، فاطمه محمدی نصرآبادی *، آناهیتا هوشیار راد، مجید حاجی فرجی، فاطمه اسفرجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر بسته‌بندی‌های نانوکامپوزیتی حاوی نقره و اکسید روی بر عمر نگهداری آب پرتقال تازه
آریو امامی فر *، مهدی کدیور، محمد شاهدی، صبیحه سلیمانیان زاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط بین مصرف خانگی روغن‌های گیاهی با بیومارکرهای مربوط به التهاب سیستمیک و اختلال در عملکرد اندوتلیال در زنان
فاطمه زریباف، فهیمه حقیقت دوست، لیلا آزادبخت، احمد اسماعیل زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر هیدروکلوئید کاراگینان و منعقدکننده‌های گلوکونودلتالاکتون و کلرید کلسیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی پنیر سویا (تافو)
ویدا اسپرن، بابک قنبرزاده *، سید ابراهیم حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by