[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی ارتباط دریافت درشت مغذی‌ها با پروتئین واکنش‌گرC با حساسیت بالا (hs-CRP) ) در ساکنین خانه سالمندان شهر سبزوار (مطالعه مقطعی)
زهره سرچاهی، اکرم کوشکی *، محمدحسن رخشانی، طاهره توفیقیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره چای سبز بر بیان ژن TNF-α پس از فعالیت مقاومتی در مردان چاق: مطالعه متقاطع، تصادفی، دوسوکور، کنترل شده با دارونما
رحمان رحیمی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصرف مکمل بتاآلانین بر پاسخ لاکتات سرم و استقامت عضلانی در پرورش‌کاران مرد
علی جمشیدی حسین ابادی *، ناصر بهپور، مسعود جمشیدی حسین ابادی، صادق یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تمرینات هوازی و عصاره هسته انگور بر شاخص‌های خطرزای قلبی -عروقی مردان جوان
حمزه مرادی، حجت اله نیکبخت *، خسرو ابراهیم، حسین عابدنطنزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط اضطراب با رفتارهای غذا خوردن در دانشجویان در حال تحصیل در شهرهای تهران و اهواز
نازنین تحویلداری، سیما جعفری راد *، سیدعلی کشاورز، سید اسماعیل هاشمی شیخ شبانی، محمدحسین حقیقی زاده، مهدیس وکیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و سدیم‌کازئینات بر حلالیت پروتئین‌ها و برهم کنش پروتئین‌ها در سویا برگر
زهرا فرقانی، محمود امین لاری، محمدهادی اسکندری *، شهرام شکر فروش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم کامپوزیتی از پلی‌پروپیلن پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز به عنوان نوعی بسته‌بندی جدید برای مواد غذایی
زهره هنرور، مهدی فرهودی، عبدالرضا محمدی، روح ا... فردوسی، سعیده شجاعی علی آبادی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن مقادیر مختلف کدوحلوایی به آب پرتقال
زهرا حمیدی، سید حسین حسینی قابوس *، ابوالفضل فدوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پوشش خوراکی عصاره آلوئه‌ورا همراه با نانوذرات چربی جامد حاوی اسانس روغنی زنیان بر عمر نگه‌داری گوشت تازه گاو
الهام پاسبانی، صدیقه امیری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیک تغییرات فعالیت آنتی‌اکسیدانی با پیشرفت پروتئولیز در پنیر سنتی کوزه‌ای حاوی عصاره هَوِن در مرحله آب نمک و داخل کوزه
بشیر بهرامی، محمد علیزاده *، حامد حسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم و نیکل در برنج ایرانی و وارداتی مصرفی شهر تهران
پریسا زیارتی *، مریم مصلحی شاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر فرآیند خشک کردن حرارتی روی شاخص‌های شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس
مسعود هدایتی فرد *، ابوالفضل فدوی، نجمه یوسف تبار میری
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.048 seconds with 0 queries by