[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر برنامه آموزشی مبتنی بر سازه‌های تئوری شناختی اجتماعی بر ارتقاء رفتارهای تغذیه‌ای زنان باردار شهر تبریز
سعید بشیریان، مطهره جلیلی، اکرم کریمی شاهنجرینی، علیرضا سلطانیان، مجید براتی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر بذر شنبلیله بر حجم باقیمانده معده و آسپیراسیون تنفسی در بیماران تحت تهویه مکانیکی
اعظم زرقی *، اکرم کوشکی، مجتبی راد، یاسر تبرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط بین الگوی غذایی و سندرم فرتوتی متوسط در سالمندان
رویا اقمشه، امیرمنصور علوی نایینی *، خدیجه میرزایی، میرسعید یکان نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آیا کودکان به مصرف غذاهای تبلیغ شده علاقمندند؟ تحلیل محتوای پیام‌های بازرگانی تلویزیون و ارزیابی رابطه یادآوری آنها با علایق غذایی دانش‌آموزان دبستانی شهر شیروان در سال 1394
معصومه حاجی زاده اوغاز، مریم امینی *، افسون عبداللهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر منفرد و ترکیبی صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط
حمید توکلی پور، رضا شرافتی چالشتری *، سعید متین فرد*
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ، تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت
سونا رسولیان، مهرناز امینی فر *، لادن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش‌دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ‌شده
عباسعلی ساری *، سیده سحر میرمعینی، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر زیرواحدهای سنگین گلوتنین گندم بر برخی از ویژگی‌های کیفی بیسکویت
آرزو امیدوار، هاجر عباسی *، مریم گل آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L)
نوشین نوشیروانی *، هادی فصیحی، الهام نورمحمدی، علی مرادی پیام
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص ضد میکروبی پدیوکوکوس استیلسی جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو
مریم خشایی، علیرضا صادقی *، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی پروتئین هیدرولیز شده با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از امعاء و احشاء ماهی تن زردباله (Thunnus albacares) با آنزیم پروتامکس
سمانه پزشک، مهدی اجاق *، مسعود رضایی، بهاره شعبانپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی کم‌چرب اصلاح‌شده با صمغ کتیرا گونه‌ Astragalus Parrowianus
فاطمه بغدادی، مهرناز امینی فر *، مهدی فرهودی*، سعیده شجاعی علی آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر غلظت‌های مختلف ژل آلوئه‌ورا بر ویژگی‌های کیفی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک
مسعود دزیانی، اصغر خسروشاهی اصل *، شهین زمردی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by