[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر مکمل جنیستئین بر حساسیت به انسولین، مقاومت به انسولین و شاخص عملکرد سلول‌های بتای پانکراس در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی، کارآزمایی بالینی
ساسان امانت، محمد حسن افتخاری ، کامران باقری لنکرانی، محمد فرارویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط شاخص های سلامت و کیفیت رژیم با عادات غذایی در افراد 50-20 ساله شهر شیراز
معصومه اخلاقی، سیاوش باباجعفری ، نادیا رزمجویی، شبنم باقری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مکمل‌یاری کوتاه‌مدت پودر آغوز بر شاخص‌های آسیب سلولی در مردان کشتی‌گیر
توحید باقرپورگل، رامین امیرساسان ، جواد حصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رابطه نمایه توده بدنی با استرس ادراک شده و کیفیت زندگی مرتبط با سلامت و مقایسه آن در بین نوجوانان دختر و پسر
شادی قاصدی قزوینی، قمر کیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص ضد میکروبی، ضد اکسایشی و فیزیکی فیلم‌های بر پایه کیتوزان- کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک حاوی اسانس دارچین
نوشین نوشیروانی ، بابک قنبرزاده، رضا رضایی مکرم، مهدی هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تأثیر تخمیر خمیرترش‌های حاوی چهار سویه باکتری اسید لاکتیک بر میزان اسید‌فیتیک و اکریلامید نان حجیم گندم کامل
بهناز نصیری اصفهانی ، مهدی کدیور، محمد شاهدی، صبیحه سلیمانیان زاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر فیلم خوراکی ژل آلوئه ورا- صمغ فارسی بر ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی
فرناز جمشیدی، سمیه رحیمی ، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر فیلم‌های PLA حاوی غلظت‌های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله
فاطمه عشقی نژاد، افشین آخوندزاده بستی ، علی خنجری، پریوش خسروی، نسیم شاویسی، نسرین طیار هشتجین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تولید لیپید و کاروتنوئید توسط مخمر رودوسپوریدیوم دایوبوواتوم (Rhodosporidium diobovatum) در شرایط In vitro
نیما نصیریان ، دیوید لوین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه غنی‌شده با پودر کدوحلوایی
فاطمه غفوری، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های ژلاتین استخراج شده از زایدات کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش هیدرولیز آنزیمی
آرمین میرزاپور کوهدشت ، مرضیه موسوی نسب، محمود امین لاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ویژگی‌های چهار رقم برنج ایرانی از نواحی زراعی متفاوت بر خصوصیات کیفی نان بدون گلوتن صنعتی
احسان فیض الهی، لیلا میرمقتدایی ، محمد امین محمدی فر، سحر جزایری، هاله حدایق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار
نسرین امیدوار
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by