[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر تمرین استقامتی و مصرف پروتئین وی بر مقادیر آنزیم‌های ضد اکسایشی و فشار اکسایشی در عضله قلبی موش‌های صحرایی تغذیه شده با غذای پرچرب
حسین سلیمانی، الهه طالبی گرکانی ، علیرضا صفرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تحلیل محتوای مقالات تغذیه‌ای منتشر شده در مجلات عامه‌پسند اجتماعی فارسی در سال 1394
فاطمه باجی ، مجید کاراندیش، حمید فرهادی راد، میترا عسکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات تعاملی هیپوگلایسمیک عصاره گشنیز و تمرین استقامتی در موش‌های صحرایی دیابتی
سید علی حسینی، عبدالصالح زر ، آرمان قاسمی، امیدرضا صالحی، آرزو خرادمهر، فاطمه فخرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید روغن ماهی غنی از DHA از ضایعات تن ماهیان با استفاده از ترکیب روش‌های استخراج با سیال فوق بحرانی (SFE) و کروماتوگرافی با سیال فوق بحرانی (SFC)
محمد مهدی طاعتی کلی، بهاره شعبانپور ، مهدی اجاق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پودر فوری نوشیدنی بر پایه آرد بافت داده شده کنجاله بادام-ذرت
الناز میلانی ، ندا هاشمی، سید‌علی مرتضوی، فریده طباطبایی، سمانه گازرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی ویفر روکش دار با استفاده از پودر ریز جلبک آرتروسپیرا (اسپیرولینا) پلاتنسیس
رضا سوزنکار ، سارا موحد، آرش چایچی نصرتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ریزپوشانی و فیبر بر قابلیت زنده مانی دانک‌های بیفیدو باکتریوم بیفیدومPTCC1644 در شرایط شبیه سازی شده معده و یخچال
سمیه سیف زاده، محمد علی نجفی ، ناصر سلطانی تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر استفاده از گاز ازن بر ویژگی‌های میکروبی زیتون پرورده و مقایسه آن با اسید سوربیک
مهدیه گل رو، مریم فهیم دانش ، محمد رضا خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی آرد گندم با پودر سنجد کامل بر خصوصیات کیفی کیک فنجانی
اعظم ایوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تیمارهای پس از برداشت اسپرمیدین، کلرید کلسیم و دما بر خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه چیکو (Manilkarazapota) شهرستان میناب
لیلا فهمیده، محمود توکلی ، سمیرا عمرانی پور، امیر رجبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ژلاتین و نشاسته ذرت بر مقاومت حرارتی، بافتی و ویژگی‌های حسی شکلات‌ شیری
فاطمه علی اکبری، نارملا اصفی ، سمیرا یگانه زاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نمایه گلایسمیک، بار گلایسمیک و افسردگی: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر روی مطالعات مقطعی
فاطمه شفیعی، اسماء سالاری مقدم، پروانه صانعی، باقر لاریجانی، احمد اسماعیل زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by