[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تأثیر مصرف نان حاوی دانه کتان (بزرک) بر سطح سرمی آپلین و سطح چربی‌های خون در بیماران هیپرلیپیدمیک
ناهید شاکری، محمد حسن انتظاری *، بهنود عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط کفایت غذایی با نمایه‌های توزیع چربی بدن (نمایه شکل بدن و نسبت دور کمر به قد) در سالمندان آزاد ساکن شهر تهران در سال 1397-1396
پدرام شیرانی، نسرین امیدوار، حسن عینی زیناب، فاطمه پورابراهیم، آرزو رضازاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تمرین هوازی و برنامه غذایی DASH (Dietary Approaches To Stop Hypertention) بر میزان پاسخ به انسولین و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت بارداری
سپیده دولتی، سمانه منصوری *، علی وادی زاده، خوشه نمیرانیان، توفیق عنافجه، فرزاد محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تحلیل برنامه غذایی یک غذاخوری دانشگاهی در ایران از منظر ابعاد رژیم های غذایی پایدار و پیشنهاد منوی غذایی پایدار
ساره عدالتی، سید رضا سبحانی، فربد فلاح، مسعود محمدی رنانی، سعید توکلی، حمیده نظری، نسرین امیدوار *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML چالش‌ها و موانع فراروی ارتقای کیفیت نان‌های مسطح سنتی در کشور
مرجان باژن *، عصمت ناصری، فرنام شفیعی ثابت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج پلی‌ساکارید فوکوییدان از جلبک قهوه‌ای دریایی گونه Nizimuddinia Zanardini به کمک مایکروویو و ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن
پیام ترابی *، ناصر همدمی، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کارگیری میکرواستخراج‌های الکتروغشایی مسطح و حلال سبک در اندازه گیری میزان آمین-های آروماتیک هتروسیکل قطبی و غیرقطبی در گوشت قرمز کبابی
مرضیه کمانکش *، عبدالرضا محمدی*، فاطمه برزگر، افسانه ملاحسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های کیک مافین غنی شده با مکمل فیبری کامپوزیت حاصل از پسماند فراوری قهوه- سبوس گندم
الناز میلانی *، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، فاطمه داوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ازریابی برخی شاخص‌های شیمیایی و باکتریایی سوریمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) حاوی غلظت‌های مختلف عصاره ریحان (Ocimum basilicum) طی نگهداری در یخچال
عباس زمانی *، زهرا آبائی، فاطمه آبائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان افزایش پایداری اکسایشی همبرگر ماهی با استفاده از عصارۀ اتانولی بره‌موم طی دورۀ انبارمانی
محسن مختاریان *، مرجان شعبانی، رضا کاظم‌پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر تفاله هویج
زهرا افشاریان، سعیده شجاعی علی آبادی، هدایت حسینی، سیده مرضیه حسینی*، لیلا میرمقتدایی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی سویه های لاکتوباسیل از پنیر محلی بهبهان و بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و ضد میکروبی آن ها علیه پاتوژن های شاخص غذایی
بهروز علیزاده بهبهانی *، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by