You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تأثیر مصرف نان حاوی دانه کتان (بزرک) بر سطح سرمی آپلین و سطح چربیهای خون در بیماران هیپرلیپیدمیک
ناهید شاکری، محمد حسن انتظاری *، بهنود عباسی
چکیده - متن کامل (PDF)
ناهید شاکری، محمد حسن انتظاری *، بهنود عباسی
چکیده - متن کامل (PDF)
ارتباط کفایت غذایی با نمایههای توزیع چربی بدن (نمایه شکل بدن و نسبت دور کمر به قد) در سالمندان آزاد ساکن شهر تهران در سال 1397-1396
پدرام شیرانی، نسرین امیدوار، حسن عینی زیناب، فاطمه پورابراهیم، آرزو رضازاده *
چکیده - متن کامل (PDF)
پدرام شیرانی، نسرین امیدوار، حسن عینی زیناب، فاطمه پورابراهیم، آرزو رضازاده *
چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی اثر تمرین هوازی و برنامه غذایی DASH (Dietary Approaches To Stop Hypertention) بر میزان پاسخ به انسولین و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت بارداری
سپیده دولتی، سمانه منصوری *، علی وادی زاده، خوشه نمیرانیان، توفیق عنافجه، فرزاد محمدی
چکیده - متن کامل (PDF)
سپیده دولتی، سمانه منصوری *، علی وادی زاده، خوشه نمیرانیان، توفیق عنافجه، فرزاد محمدی
چکیده - متن کامل (PDF)
تحلیل برنامه غذایی یک غذاخوری دانشگاهی در ایران از منظر ابعاد رژیم های غذایی پایدار و پیشنهاد منوی غذایی پایدار
ساره عدالتی، سید رضا سبحانی، فربد فلاح، مسعود محمدی رنانی، سعید توکلی، حمیده نظری، نسرین امیدوار *
چکیده - متن کامل (PDF)
ساره عدالتی، سید رضا سبحانی، فربد فلاح، مسعود محمدی رنانی، سعید توکلی، حمیده نظری، نسرین امیدوار *
چکیده - متن کامل (PDF)
چالشها و موانع فراروی ارتقای کیفیت نانهای مسطح سنتی در کشور
مرجان باژن *، عصمت ناصری، فرنام شفیعی ثابت
چکیده - متن کامل (PDF)
مرجان باژن *، عصمت ناصری، فرنام شفیعی ثابت
چکیده - متن کامل (PDF)
استخراج پلیساکارید فوکوییدان از جلبک قهوهای دریایی گونه Nizimuddinia Zanardini به کمک مایکروویو و ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و آنتیاکسیدانی آن
پیام ترابی *، ناصر همدمی، جواد کرامت
چکیده - متن کامل (PDF)
پیام ترابی *، ناصر همدمی، جواد کرامت
چکیده - متن کامل (PDF)
کارگیری میکرواستخراجهای الکتروغشایی مسطح و حلال سبک در اندازه گیری میزان آمین-های آروماتیک هتروسیکل قطبی و غیرقطبی در گوشت قرمز کبابی
مرضیه کمانکش *، عبدالرضا محمدی*، فاطمه برزگر، افسانه ملاحسینی
چکیده - متن کامل (PDF)
مرضیه کمانکش *، عبدالرضا محمدی*، فاطمه برزگر، افسانه ملاحسینی
چکیده - متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای کیک مافین غنی شده با مکمل فیبری کامپوزیت حاصل از پسماند فراوری قهوه- سبوس گندم
الناز میلانی *، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، فاطمه داوری
چکیده - متن کامل (PDF)
الناز میلانی *، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، فاطمه داوری
چکیده - متن کامل (PDF)
ازریابی برخی شاخصهای شیمیایی و باکتریایی سوریمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) حاوی غلظتهای مختلف عصاره ریحان (Ocimum basilicum) طی نگهداری در یخچال
عباس زمانی *، زهرا آبائی، فاطمه آبائی
چکیده - متن کامل (PDF)
عباس زمانی *، زهرا آبائی، فاطمه آبائی
چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی امکان افزایش پایداری اکسایشی همبرگر ماهی با استفاده از عصارۀ اتانولی برهموم طی دورۀ انبارمانی
محسن مختاریان *، مرجان شعبانی، رضا کاظمپور
چکیده - متن کامل (PDF)
محسن مختاریان *، مرجان شعبانی، رضا کاظمپور
چکیده - متن کامل (PDF)