[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 13، شماره 3 - ( پاییز 1397 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML ترکیب مصرف کورکومین و تمرین شنا بیوژنز میتوکندریایی را پس از مصرف افراطی اتانول در بافت هیپوکامپ رت‌های نر افزایش می‌دهد ص. 1-8
[English Abstract] فواد فیض الهی ، محمد علی آذربایجانی ، محمد ناصحی، مقصود پیری
چکیده (560 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (207 دریافت)  
XML ارتباط آمادگی قلبی تنفسی، ترکیب بدن و ترکیب رژیم غذایی با سطوح اینترلوکین-18 پلاسما در افراد دارای اضافه وزن و چاق ص. 9-18
[English Abstract] محمد گله داری
چکیده (409 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (160 دریافت)  
XML تأثیر روغن ‌زیتون با و بدون فعالیت هوازی بر تعدادی از فاکتور‌های پیشگویی‌کننده بیماری‌های قلبی- عروقی در زنان ص. 19-26
[English Abstract] زهرا تقی زاده ، حجت الله نیک بخت ، نادر شاکری
چکیده (339 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (145 دریافت)  
XML تبیین تسهیل کننده‌های مصرف لبنیات فراسودمند از دیدگاه ذی‌نفعان: یک مطالعه مبتنی بر نظریه بازاریابی اجتماعی ص. 27-38
[English Abstract] مرجان باژن ، ناصر کلانتری، نسترن کشاورز محمدی ، حسن عینی زیناب ، هدایت حسینی
چکیده (465 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (155 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس ص. 39-46
[English Abstract] نیره زکی پور رحیم‌آبادی ، سارا سهراب وندی ، لیلا روزبه نصیرائی
چکیده (546 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (219 دریافت)  
XML بهینه‌یابی فرآیند شفاف‌سازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی ص. 47-58
[English Abstract] محسن مختاریان ، آرزو شجاعی
چکیده (452 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (132 دریافت)  
XML شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران ص. 59-66
[English Abstract] آزاده کسایی ، حمید توکلی پور
چکیده (528 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (148 دریافت)  
XML بهینه‌سازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخ‌شده با استفاده از روش سطح پاسخ ص. 67-79
[English Abstract] نرجس آقاجانی ، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده (457 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (147 دریافت)  
XML بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ زیتون واریته خرم‌آبادی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی نانوحامل‌های لیپیدی حاوی آن ص. 81-92
[English Abstract] منصوره سلیمانی فرد ، علیرضا صادقی ماهونک ، محمد قربانی، خسرو عزیزی، اصغر سپهوند
چکیده (517 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (199 دریافت)  
XML اندازه‌گیری فلزات سرب، کادمیوم، آهن و روی در فرآورده‎های گوشتی عرضه شده در شهر تهران  ص. 93-102
[English Abstract] عبدالصمد عابدی ، مریم ذبیح‎زاده، سید هدایت حسینی ، سهیل اسکندری ، روح اله فردوسی
چکیده (436 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (183 دریافت)  
XML بهینه سازی خشک کردن ترکیبی (اسمز- هوای داغ) برگه‌های سیب درختی با استفاده از روش سطح پاسخ ص. 103-114
[English Abstract] امیر دارائی گرمه خانی ، میلاد مرادی
چکیده (475 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (191 دریافت)  
XML تولید دسر شیری بر پایه‌ی فرمولاسیون عسل خرما، نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM) ص. 115-125
[English Abstract] زهرا مهرابی، محمد گلی
چکیده (574 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (212 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 63 queries by YEKTAWEB 3844