[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 12، شماره 1 - ( بهار 1396 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML روایی و پایایی پرسشنامه بسامد خوراک 40 آیتمی جهت اندازه‌گیری مصرف گلوتن در بیماری کولیت السراتیو ص. 1-9
[English Abstract] فرشته هادی، محمد حسین صومی، سعید قوام زاده
چکیده (438 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (303 دریافت)  
XML نقش تمرین مقاومتی و مصرف پروتئین وی بر شاخص‌های کوفتگی عضلانی تأخیری پس از فعالیت مقاومتی برون‌گرا در مردان تمرین نکرده ص. 11-20
[English Abstract] هادی روحانی، فواد عسجدی، سید صالح صفری موسوی ، مهدی بهمن زاده
چکیده (660 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (492 دریافت)  
XML نقش اضطراب، افسردگی، خویشتن‌داری در خوردن و عادت‌های غذایی در پیش‌بینی چاقی و اضافه‌وزن در گروهی از زنان کارمند شهر اصفهان ص. 21-28
[English Abstract] خانم بهناز نیک کار اصفهانی، عبدالعزیز افلاک سیر ، محمد علی گودرزی، فرهاد خرمایی
چکیده (530 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (284 دریافت)  
XML وضعیت صرف صبحانه و میان‌ وعده دانش‌آموزان اقوام ایرانی در مدرسه ص. 29-36
[English Abstract] محمد اسماعیل مطلق، مجذوبه طاهری، رضا قدیمی، سید داود نصرالله پور شیروانی
چکیده (551 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (257 دریافت)  
XML ارتباط الگوهای غذایی غالب با سن شروع قاعدگی در دختران نوجوان شهر اصفهان در سال 94-1393 ص. 37-46
[English Abstract] خانم مژگان ممتازپور ، میترا ریحانی مارنانی، مرضیه جوانمردی
چکیده (480 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (210 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بهینه‌سازی استخراج و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کلاژن حاصل از غشای داخلی پوسته تخم‌مرغ ص. 47-58
[English Abstract] رضا محمدی، معصومه تقی زاده، فاطمه عسکری، شیرین مرادی، محمد امین محمدی فر، روح الله فردوسی، امیر محمد مرتضویان
چکیده (542 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (351 دریافت)  
XML بهینه‌سازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا، ذرت و برنج ص. 59-68
[English Abstract] سیمین قاسم زاده، دکتر بهزاد ناصحی ، محمد نوشاد
چکیده (641 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (543 دریافت)  
XML اثر دما و زمان نگهداری و ویژگی لاک قوطی بسته‌بندی بر مهاجرت آلومینیوم به درون آبجوی بدون الکل و ویژگیهای حسی آن ص. 69-78
[English Abstract] امامه دانش، سارا سهراب وندی ، مهدی فرهودی، مهرداد محمدی
چکیده (525 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (296 دریافت)  
XML تأثیر نایسین ریزپوشانی شده و پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان جایگزین نیتریت بر برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس ص. 79-88
[English Abstract] الهام فرخنده، سید ابراهیم حسینی
چکیده (666 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (309 دریافت)  
XML تأثیر میزان غلظت گاز دی‌اکسید کربن بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای رقم برحی بسته‌بندی شده با اتمسفر اصلاح شده ص. 89-97
[English Abstract] ایران محمدپور، بهجت تاج الدین
چکیده (507 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (288 دریافت)  
XML بهینه‌سازی غیرفعال‌سازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ ص. 99-108
[English Abstract] امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی
چکیده (500 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (324 دریافت)  
XML اثر پوشش‌های هیدروکلوئیدی در جلوگیری از تشکیل آکریل‌آمید و کاهش جذب روغن در چیپس سیب‌زمینی ص. 109-120
[English Abstract] راضیه ترابی، محمد حجتی ، دکتر محسن برزگر، حسین جوینده
چکیده (636 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (269 دریافت)  

 مقاله مروری
XML کورکومین، ملکول نیروهای چندگانه، تعدیل کننده بیولوژیکی و اثرات درمانی آن ص. 121-132
[English Abstract] منصوره مظاهری، علی اکبر صبوری، مهران حبیبی رضایی، محمد فرهادی، علی اکبر موسوی موحدی
چکیده (633 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (374 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 1011 queries by yektaweb 3424