[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 12، شماره 4 - ( زمستان 1396 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
ارتباط انواع اسیدهای چرب دریافتی از گروههای مختلف غذایی با سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران
ص. 1-12
پانته آ صالحی
،
مطهره حسنی
،
مجتبی فلاح کذابی
،
فیروزه حسینی
،
پروین میرمیران
*
چکیده
(934 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(285 دریافت)
ارتباط الگوهای غذایی و کارکردهای اجرایی در دانشآموزان دبستانی 8-6 ساله
ص. 13-24
هدی مستقیمی
،
ابوالقاسم جزایری
،
شیما جزایری
*
،
مهدی تهرانی دوست
،
بهرام رشیدخانی
چکیده
(930 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(195 دریافت)
تأثیر هشت هفته تمرین مقاومتی و رژیم غذایی کم کالری بر سطوح پلاسمایی آنزیمﻫﺎی کبدی و چربی کبد بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی
ص. 25-32
مرجان بهزادی مقدم
،
محمد گله داری
*
،
لنا مطلبی
چکیده
(873 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(236 دریافت)
تأثیر مکمل رزوراترول بر میزان پارامترهای آنتیاکسیدانی و پروفایل لیپیدی و برخی شاخصهای بیوشیمیایی در بیماران دیابتی تیپ دو: کارآزمایی بالینی تصادفیشده دوسوکور
ص. 33-42
محمدحسین غریب
،
کیهان قطرهسامانی
*
،
زرین زرینآبادی
،
مریم مختاری
،
اسفندیار حیدریان
چکیده
(834 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(201 دریافت)
بررسی میزان اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نمایه توده بدنی و خودپنداره افراد با اضافه وزن
ص. 43-51
فاطمه سهرابی
،
رضا پاشا
*
،
فرح نادری
،
پرویز عسگری
،
پروین احتشام زاده
چکیده
(713 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(271 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
اثر کنسانتره خرما به عنوان جایگزین شکر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط انگور – سیب
ص. 53-64
سجاد پیرسا
*
،
محمد علیزاده
،
نادر قهرمان نژاد
چکیده
(782 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(181 دریافت)
بررسی خواص کیفی، رئولوژیکی و ماندگاری نان قالبی ترکیبی (تریتیکاله- گندم)
ص. 65-72
زهرا شیخ الاسلامی
،
حدیثه رجبی
،
مسعود قدسی
،
اکرم آریانفر
،
تکتم هجرانی
*
چکیده
(854 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(187 دریافت)
خصوصیات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه موسیر بر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و استافیلوکوکوس اورئوس در کشک مایع و ارزیابی خواص حسی
ص. 73-82
مسعود فرجی
،
مهدی فرهودی
*
،
لیلا روزبه نصیرایی
چکیده
(896 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(228 دریافت)
تأثیر افزودن پودر پوست انار قرمز و هل بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی کیک روغنی
ص. 83-94
مهلا نقوی
،
سیده زهرا سیدالنگی
*
چکیده
(931 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(205 دریافت)
اثر پوششدهی با صمغ بادام کوهی و ژلاتین بر کاهش جذب روغن، خصوصیات فیزیکی و حسی خلالهای سیب زمینی سرخ شده به روش عمیق
ص. 95-102
آزاده اسلام پور
،
ابراهیم حسینی
*
چکیده
(840 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(195 دریافت)
تثبیت آنزیم اینولیناز حاصل از آسپرژیلوس نایجر بر روی نانوپپتیدهای مغناطیسی هیدرولیزات گلوتنی گندم با هدف تولید شربت پرفروکتوز
ص. 103-110
آسیه محمودی
،
هما ترابی زاده
*
چکیده
(716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(203 دریافت)
بهبود کیفی و بافتی کیک اسفنجی فاقد چربی با استفاده از پودر ژل آلوورا
ص. 111-119
سارا اسمعیلی
،
مرضیه حسینی
،
سعیده شجاعی علی آبادی
،
لیلا میرمقتدایی
*
چکیده
(798 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(256 دریافت)
مقاله مروری
ارتباط پیروی از الگوی غذایی مدیترانهای با دانسیته مواد معدنی استخوان و خطر شکستگی: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز
ص. 121-134
هانیه مالمیر
،
پروانه صانعی
،
باقر لاریجانی
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(760 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(179 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 65 queries by YEKTAWEB 3638