[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 12، شماره 4 - ( زمستان 1396 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML ارتباط انواع اسیدهای چرب دریافتی از گروه‌های مختلف غذایی با سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران ص. 1-12
[English Abstract] پانته آ صالحی، مطهره حسنی، مجتبی فلاح کذابی، فیروزه حسینی، پروین میرمیران*
چکیده (934 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (285 دریافت)  
XML ارتباط الگوهای غذایی و کارکردهای اجرایی در دانش‌آموزان دبستانی 8-6 ساله ص. 13-24
[English Abstract] هدی مستقیمی، ابوالقاسم جزایری، شیما جزایری* ، مهدی تهرانی دوست، بهرام رشیدخانی
چکیده (930 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (195 دریافت)  
XML تأثیر هشت هفته تمرین مقاومتی و رژیم غذایی کم کالری بر سطوح پلاسمایی آنزیم‌ﻫﺎی کبدی و چربی کبد بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی ص. 25-32
[English Abstract] مرجان بهزادی مقدم، محمد گله داری* ، لنا مطلبی
چکیده (873 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (236 دریافت)  
XML تأثیر مکمل رزوراترول بر میزان پارامترهای آنتی‌اکسیدانی و پروفایل لیپیدی و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی در بیماران دیابتی تیپ ‌دو: کارآزمایی بالینی تصادفی‌شده دوسوکور ص. 33-42
[English Abstract] محمدحسین غریب، کیهان قطره‌سامانی* ، زرین زرین‌آبادی، مریم مختاری، اسفندیار حیدریان
چکیده (834 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (201 دریافت)  
XML بررسی میزان اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نمایه توده بدنی و خودپنداره افراد با اضافه وزن ص. 43-51
[English Abstract] فاطمه سهرابی، رضا پاشا* ، فرح نادری، پرویز عسگری، پروین احتشام زاده
چکیده (713 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (271 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML اثر کنسانتره خرما به عنوان جایگزین شکر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط انگور – سیب ص. 53-64
[English Abstract] سجاد پیرسا* ، محمد علیزاده، نادر قهرمان نژاد
چکیده (782 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (181 دریافت)  
XML بررسی خواص کیفی، رئولوژیکی و ماندگاری نان قالبی ترکیبی (تریتیکاله- گندم) ص. 65-72
[English Abstract] زهرا شیخ الاسلامی، حدیثه رجبی، مسعود قدسی، اکرم آریانفر، تکتم هجرانی*
چکیده (854 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (187 دریافت)  
XML خصوصیات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه موسیر بر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و استافیلوکوکوس اورئوس در کشک مایع و ارزیابی خواص حسی ص. 73-82
[English Abstract] مسعود فرجی، مهدی فرهودی* ، لیلا روزبه نصیرایی
چکیده (896 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (228 دریافت)  
XML تأثیر افزودن پودر پوست انار قرمز و هل بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی کیک روغنی ص. 83-94
[English Abstract] مهلا نقوی، سیده زهرا سیدالنگی*
چکیده (931 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (205 دریافت)  
XML اثر پوشش‌دهی با صمغ بادام کوهی و ژلاتین بر کاهش جذب روغن، خصوصیات فیزیکی و حسی خلال‌های سیب زمینی سرخ شده به روش عمیق ص. 95-102
[English Abstract] آزاده اسلام پور، ابراهیم حسینی*
چکیده (840 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (195 دریافت)  
XML تثبیت آنزیم اینولیناز حاصل از آسپرژیلوس نایجر بر روی نانوپپتیدهای مغناطیسی هیدرولیزات گلوتنی گندم با هدف تولید شربت پرفروکتوز ص. 103-110
[English Abstract] آسیه محمودی، هما ترابی زاده*
چکیده (716 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (203 دریافت)  
XML بهبود کیفی و بافتی کیک اسفنجی فاقد چربی با استفاده از پودر ژل آلوورا ص. 111-119
[English Abstract] سارا اسمعیلی، مرضیه حسینی، سعیده شجاعی علی آبادی، لیلا میرمقتدایی*
چکیده (798 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (256 دریافت)  

 مقاله مروری
XML ارتباط پیروی از الگوی غذایی مدیترانه‌ای با دانسیته مواد معدنی استخوان و خطر شکستگی: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز ص. 121-134
[English Abstract] هانیه مالمیر، پروانه صانعی، باقر لاریجانی، احمد اسماعیل زاده*
چکیده (760 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (179 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 65 queries by YEKTAWEB 3638