[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 13، شماره 1 - ( بهار 1397 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML بررسی اثر مکمل جنیستئین بر حساسیت به انسولین، مقاومت به انسولین و شاخص عملکرد سلول‌های بتای پانکراس در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی، کارآزمایی بالینی ص. 1-10
[English Abstract] ساسان امانت، محمد حسن افتخاری* ، کامران باقری لنکرانی، محمد فرارویی
چکیده (534 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (171 دریافت)  
XML ارتباط شاخص های سلامت و کیفیت رژیم با عادات غذایی در افراد 50-20 ساله شهر شیراز ص. 11-20
[English Abstract] معصومه اخلاقی، سیاوش باباجعفری* ، نادیا رزمجویی، شبنم باقری
چکیده (601 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (189 دریافت)  
XML تأثیر مکمل‌یاری کوتاه‌مدت پودر آغوز بر شاخص‌های آسیب سلولی در مردان کشتی‌گیر ص. 21-30
[English Abstract] توحید باقرپورگل، رامین امیرساسان* ، جواد حصاری
چکیده (498 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (136 دریافت)  
XML رابطه نمایه توده بدنی با استرس ادراک شده و کیفیت زندگی مرتبط با سلامت و مقایسه آن در بین نوجوانان دختر و پسر ص. 31-39
[English Abstract] شادی قاصدی قزوینی، قمر کیانی*
چکیده (534 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (174 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML خواص ضد میکروبی، ضد اکسایشی و فیزیکی فیلم‌های بر پایه کیتوزان- کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک حاوی اسانس دارچین ص. 41-52
[English Abstract] نوشین نوشیروانی* ، بابک قنبرزاده، رضا رضایی مکرم، مهدی هاشمی
چکیده (558 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (172 دریافت)  
XML ارزیابی تأثیر تخمیر خمیرترش‌های حاوی چهار سویه باکتری اسید لاکتیک بر میزان اسید‌فیتیک و اکریلامید نان حجیم گندم کامل ص. 53-62
[English Abstract] بهناز نصیری اصفهانی* ، مهدی کدیور، محمد شاهدی، صبیحه سلیمانیان زاد
چکیده (597 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (282 دریافت)  
XML مطالعه اثر فیلم خوراکی ژل آلوئه ورا- صمغ فارسی بر ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی ص. 63-74
[English Abstract] فرناز جمشیدی، سمیه رحیمی* ، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده (525 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (179 دریافت)  
XML اثر فیلم‌های PLA حاوی غلظت‌های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله ص. 75-84
[English Abstract] فاطمه عشقی نژاد، افشین آخوندزاده بستی* ، علی خنجری، پریوش خسروی، نسیم شاویسی، نسرین طیار هشتجین
چکیده (496 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (127 دریافت)  
XML بررسی تولید لیپید و کاروتنوئید توسط مخمر رودوسپوریدیوم دایوبوواتوم (Rhodosporidium diobovatum) در شرایط In vitro ص. 85-94
[English Abstract] نیما نصیریان* ، دیوید لوین
چکیده (428 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (122 دریافت)  
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه غنی‌شده با پودر کدوحلوایی ص. 95-104
[English Abstract] فاطمه غفوری، سید حسین حسینی قابوس*
چکیده (599 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (195 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های ژلاتین استخراج شده از زایدات کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش هیدرولیز آنزیمی ص. 105-113
[English Abstract] آرمین میرزاپور کوهدشت* ، مرضیه موسوی نسب، محمود امین لاری
چکیده (615 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (271 دریافت)  
XML تأثیر ویژگی‌های چهار رقم برنج ایرانی از نواحی زراعی متفاوت بر خصوصیات کیفی نان بدون گلوتن صنعتی ص. 115-124
[English Abstract] احسان فیض الهی، لیلا میرمقتدایی* ، محمد امین محمدی فر، سحر جزایری، هاله حدایق
چکیده (514 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (176 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 3742