[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 13، شماره 3 - ( پاییز 1397 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML ترکیب مصرف کورکومین و تمرین شنا بیوژنز میتوکندریایی را پس از مصرف افراطی اتانول در بافت هیپوکامپ رت‌های نر افزایش می‌دهد ص. 8-1
[English Abstract] فواد فیض الهی ، محمد علی آذربایجانی* ، محمد ناصحی ، مقصود پیری
چکیده (4316 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1465 دریافت)  
XML ارتباط آمادگی قلبی تنفسی، ترکیب بدن و ترکیب رژیم غذایی با سطوح اینترلوکین-18 پلاسما در افراد دارای اضافه وزن و چاق ص. 18-9
[English Abstract] محمد گله داری*
چکیده (3010 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1032 دریافت)  
XML تأثیر روغن ‌زیتون با و بدون فعالیت هوازی بر تعدادی از فاکتور‌های پیشگویی‌کننده بیماری‌های قلبی- عروقی در زنان ص. 26-19
[English Abstract] زهرا تقی زاده ، حجت الله نیک بخت* ، نادر شاکری
چکیده (3218 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (897 دریافت)  
XML تبیین تسهیل کننده‌های مصرف لبنیات فراسودمند از دیدگاه ذی‌نفعان: یک مطالعه مبتنی بر نظریه بازاریابی اجتماعی ص. 38-27
[English Abstract] مرجان باژن ، ناصر کلانتری ، نسترن کشاورز محمدی* ، حسن عینی زیناب ، هدایت حسینی
چکیده (3592 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1211 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس ص. 46-39
[English Abstract] نیره زکی پور رحیم‌آبادی ، سارا سهراب وندی* ، لیلا روزبه نصیرائی
چکیده (4371 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1590 دریافت)  
XML بهینه‌یابی فرآیند شفاف‌سازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی ص. 58-47
[English Abstract] محسن مختاریان* ، آرزو شجاعی
چکیده (3120 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1162 دریافت)  
XML شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران ص. 66-59
[English Abstract] آزاده کسایی ، حمید توکلی پور*
چکیده (3415 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1464 دریافت)  
XML بهینه‌سازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخ‌شده با استفاده از روش سطح پاسخ ص. 79-67
[English Abstract] نرجس آقاجانی* ، اشرف گوهری اردبیلی ، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده (3698 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1217 دریافت)  
XML بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ زیتون واریته خرم‌آبادی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی نانوحامل‌های لیپیدی حاوی آن ص. 92-81
[English Abstract] منصوره سلیمانی فرد ، علیرضا صادقی ماهونک* ، محمد قربانی ، خسرو عزیزی ، اصغر سپهوند
چکیده (3511 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2238 دریافت)  
XML اندازه‌گیری فلزات سرب، کادمیوم، آهن و روی در فرآورده‎های گوشتی عرضه شده در شهر تهران  ص. 102-93
[English Abstract] عبدالصمد عابدی ، مریم ذبیح‎ زاده ، سید هدایت حسینی ، سهیل اسکندری* ، روح اله فردوسی
چکیده (3467 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3335 دریافت)  
XML بهینه سازی خشک کردن ترکیبی (اسمز- هوای داغ) برگه‌های سیب درختی با استفاده از روش سطح پاسخ ص. 114-103
[English Abstract] امیر دارائی گرمه خانی* ، میلاد مرادی
چکیده (4012 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2625 دریافت)  
XML تولید دسر شیری بر پایه‌ی فرمولاسیون عسل خرما، نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM) ص. 125-115
[English Abstract] زهرا مهرابی ، محمد گلی*
چکیده (4067 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3072 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4645