[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اعضای هیأت تحریریه: ::

دکتر محمود امین لاری: استاد دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز

دکتر محسن برزگر: استاد دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
دکتر مجید حاجی فرجی : دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر سید هدایت حسینی: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر آزیتا حکمت دوست: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر زهره حمیدی اصفهانی: دانشیار دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس

دکتر احمدرضا درستی مطلق: استاد دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر سارا سهراب وندی: استاد انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
دکتر فرزاد شیدفر: استاد دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر فروغ اعظم طالبان: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر مرتضی عبداللهی: استاد انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
دکتر خسرو عادلی: استاد دانشگاه تورنتو، کانادا
دکتر محمد حسین عزیزی: استاد دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
دکتر ناصر کلانتری: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر عبدالرضا محمدی: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر محمدامین محمدی‌فر: دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی: دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

دکتر امیرمحمد مرتضویان: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر وحید مفید: استادیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر جلال الدین میرزای رزاز: دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر تیرنگ نیستانی: استاد انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

دکتر محمدرضا وفا: استاد دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران 

دفعات مشاهده: 21783 بار   |   دفعات چاپ: 1476 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 348 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4645