|  | 
		| 
		  
			|  | 
  
    | 
		  
			|  |  
				| 
						  
							| 
									
									  |  | دامنه مطالب مجله |  |  |  
								| 
										
										  |  |  
										  |  |  
											| دامنه مطالب (Scope) مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی
فصلنامه علوم تغذیه و صنایع غذایی، نخستین مجله در حوزه های تغذیه و صنایع غذایی با رتبه علمی پژوهشی است که آخرین مطالعات پایهای و بالینی مرتبط با تغذیه و صنایع غذایی را منتشر می کند. 
دامنه مطالب مورد نظر این مجله دربرگیرندۀ موارد زیر است: 
 الف) علوم تغذیه
 • 	تغذیه جامعه و بین الملل
 • 	اپیدمیولوژی تغذیه
 • 	مکانیسمهای بیوشیمیایی، مولکولی و ژنتیکی در بیماریهای مرتبط با تغذیه
 • فیزیولوژی و متابولیسم مواد مغذی، تداخلات مواد مغذی با هم (شامل مسمومیت های تغذیه ای )
 تغذیه و بیماری ها
 • 	مقدار مورد نیاز موادمغذی و تغذیه مطلوب
 • ژنومیک، پروتئومیک و متابولومیک
 • ایمنولوژی تغذیه
 • الگوهای رفتار مصرف مواد غذایی
 • متدولوژی و مدل های ریاضی تغذیه ای
 • تغذیه گروههای ویژه و آسیبپذیر
 به ویژه از مقالات حاصل از کارآزماییهای بالینی تصادفی شاهددار randomized controlled clinical trials (RCTs) و مطالعات همگروهی cohort studies استقبال میشود.
 
 ب) صنایع غذایی
 • فناوری، تولید و نواوریهای محصولات غذایی، غذاهای فراسودمند و ویژه بیماری های خاص
 • فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (با منشاء گیاهی، دامی و دریایی)
 • میکروبیولوژی مواد غذایی
 • 	ایمنی و کیفیت مواد غذایی
 • مهندسی صنایع غذایی و خصوصیات فیزیکی
 • ارزیابی حسی و کیفی مواد غذایی
 • سم شناسی مواد غذایی و آلاینده ها
 • نانو و بیوتکنولوژی مواد غذایی
 • بستهبندی و ماندگاری مواد غذایی
 • ضایعات و پسماند مواد غذایی
 • اپیدمیولوژی بیماریهای با منشاء مواد غذایی
 کلیه موارد فوق در طول زنجیره مواد غذایی از ماده اولیه تا سطح عرضه را شامل میشود.
 |  
											|  |  |  |  
				|  |  
				|  |  
			  |  |  
				|  |  
				|  |  
| 
 |  |  |  | 
  
	|  | 
  
	|  | 
		
		|  |