| دکتر محمود امین لاری: استاد دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز دکتر محسن برزگر: استاد دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرسدکتر مجید حاجی فرجی : دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
 دکتر سید هدایت حسینی: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
 دکتر آزیتا حکمت دوست: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
 دکتر زهره حمیدی اصفهانی: دانشیار دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس  دکتر احمدرضا درستی مطلق: استاد دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهراندکتر سارا سهراب وندی: استاد انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
 دکتر فرزاد شیدفر: استاد دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
 دکتر فروغ اعظم طالبان: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
 دکتر خسرو عادلی: استاد دانشگاه تورنتو، کانادا
 دکتر مرتضی عبداللهی: استاد انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتیدکتر محمد حسین عزیزی: استاد دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 دکتر بهروز علیزاده بهبهانی: دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
 دکتر ناصر کلانتری: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
 دکتر عبدالرضا محمدی: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
 دکتر محمدامین محمدیفر: دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
 دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی: دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دکتر امیرمحمد مرتضویان: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیدکتر وحید مفید: استادیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
 دکتر جلال الدین میرزای رزاز: دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر تیرنگ نیستانی: استاد انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دکتر محمدرضا وفا: استاد دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران  |