مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران- درباره نشریه
شناسنامه مجله

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران در تاریخ 27/4/1385 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز نشر دریافت کرد و در تاریخ 9/2/1386 از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.

این مجله در سایت‌های SCOPUS ، Chemical Abstracts Service،  EMRO، Index Copernicus، CINAHL، CABI، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) ، بانک اطلاعات علوم پزشکی ایران (Iran Medex) و بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran) نمایه می‌شود.

نشانی مطلب در وبگاه مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران:
http://nsft.sbmu.ac.ir/find.php?item=1.39.15.fa
برگشت به اصل مطلب