[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 8، شماره 2 - ( تابستان 1392 ) ::
جلد 8 شماره 2 صفحات 252-239 برگشت به فهرست نسخه ها
کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی
محمد فرجی ، قاسم فدوی*
چکیده:   (9207 مشاهده)
امروزه علوم و فناوری‌ نانو به عنوان یکی از مهمترین زمینه‌های تحقیقاتی - توسعه‌ای در بین علوم مدرن مطرح است. امروزه نانو ذرات مغناطیسی به دلیل ویژگی‌هایی مانند سطح ویژه بزرگ و جداسازی ساده با میدان مغناطیسی خارجی، کاربرد‌های متنوعی پیدا کرده‌اند. در مواد غذایی، می‌توان از نانو ذرات مغناطیسی برای تثبیت آنزیم‌ها، خالص‌سازی پروتئین‌ها و آنالیز ترکیبات مربوطه بهره برد. در این مقاله اصول کلی تولید نانو ذرات مغناطیسی و موفقیت‌های به دست آمده در تثبیت آنزیم ها، خالص سازی پروتئین‌ها، آنالیز مواد غذایی و نقش آنها در روش‌های آماده‌سازی، بررسی خواهد شد. یافته‌های ارائه شده در این مقاله نشان دهنده ظرفیت بالای نانو ذرات مغناطیسی در علوم و صنایع غذایی است. کلمات کلیدی: نانو ذرات مغناطیسی، تثبیت آنزیم، خالص سازی پروتئین، آنالیز مواد غذایی
متن کامل [PDF 639 kb]   (6059 دریافت)    
نوع مقاله: مروري | موضوع مقاله: صنايع غذايي
دریافت: 1392/9/16 | پذیرش: 1392/9/16 | انتشار: 1392/9/16
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Faraji M, Fadavi G. Application of magnetic nanoparticles in food science and technology. Iranian J Nutr Sci Food Technol 2013; 8 (2) :239-252
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1407-fa.html

فرجی محمد، فدوی قاسم. کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1392; 8 (2) :239-252

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1407-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 8، شماره 2 - ( تابستان 1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645