[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 7، شماره 4 - ( ضميمه زمستان 1391 )
برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثرات ضدسرطانی فلاونوئیدها بر مبنای مسیر انتقال پیام PI3K/Akt
رقیه شهبازی
،
سید حسین داودی
*
،
سعیده اسمعیلی
چکیده
(12284 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7993 دریافت)
نقش پروبیوتیکها در پیشگیری و درمان اسهال عفونی در کودکان
ص. 24-11
شریف ابراهیمی
،
امان محمد کرم
،
میلاد روحی
،
رضا محمدی
*
،
زهره دلشادیان
،
سید امیر محمد مرتضویان
،
مهدی شادنوش
چکیده
(10138 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4319 دریافت)
کاربرد نانوحاملهای لیپوزومی حاوی آنزیم در تولید و رسیدن پنیر
ص. 34-25
مهرداد محمدی
،
مهشید جهادی
،
محمدرضا احسانی
،
کیانوش خسروی دارانی
*
چکیده
(9189 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4209 دریافت)
کاربرد دیاکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیهی روغنهای گیاهی
ص. 44-35
آمنه نعمت الهی
،
مرتضی مشایخ
،
سارا سهراب وندی
*
،
کیانوش خسروی دارانی
،
ایمان برار نژاد باریکی
چکیده
(13803 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9560 دریافت)
کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستمهای امولسیونی
ص. 52-45
نرجس کریمی
،
محمد امین محمدی فر
*
،
مینا فرضی
چکیده
(10718 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3259 دریافت)
اثر ویتامین D در خطر بروز سرطان پستان
ص. 62-53
یاسمن جمشیدی نائینی
،
سید حسین داودی
*
،
سعیده اسمعیلی
چکیده
(13402 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5492 دریافت)
قارچ خوراکی: قهوهای شدن آنزیمی و روشهای مهار آن
ص. 71-63
مهرداد محمدی
،
مهشید جهادی
،
کیانوش خسروی دارانی
*
چکیده
(8652 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7008 دریافت)
کاربرد میوه و سبزی به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی
ص. 81-73
آمنه نعمت الهی
،
سارا سهراب وندی
*
،
سید امیر محمد مرتضویان
،
ایمان برار نژاد باریکی
چکیده
(9712 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4261 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.05 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4645