[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 14، شماره 2 - ( تابستان 1398 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
اثر هشت هفته تمرین هوازی و مکمل یاری ویتامین D بر استئوکلسین و آلکالین فسفاتاز سرم موشهای صحرایی مسموم شده با H2O2
ص. 10-1
مارینا شریعتی
،
محمدعلی آذربایجانی
*
،
شیرین زیلائی بوری
،
غلامرضا کاکا
چکیده
(3213 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1116 دریافت)
ارتباط بین تغذیه با شیر مادر با الگوهای غذایی غالب در کودکان 7 تا 10 ساله
ص. 20-11
مهدی خوشگو
،
لیلا آزادبخت
،
فرزاد شیدفر
*
،
لیلا جانانی
چکیده
(2926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(780 دریافت)
تأثیر 12 هفته تمرین هوازی با و بدون محدودیت غذایی بر SIRT3، PGC1-α و SOD2 عضله نعلی موشهای صحرایی نر
ص. 30-21
رسول هاشم کندی اسدی
،
سجاد ارشدی
*
،
عبدالعلی بنایی فر
،
مسعود حاجی رسولی
چکیده
(2905 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1154 دریافت)
اثر مصرف دوغ (نوشیدنی سنتی از ماست) بر کیفیت خواب دانشجویان دختر مبتلا به اختلال خواب: مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی
ص. 38-31
مهتاب رجبی جورشری
،
شیرین امینی
،
سیما جعفری راد
*
چکیده
(3261 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1009 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر تنوع نژادی سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از موادغذایی مختلف بر فعالیت ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی و تجمعی آنها
ص. 53-39
دینا شهرام پور
،
مرتضی خمیری
*
،
سیدمحمدعلی رضوی
،
محبوبه کشیری
چکیده
(3136 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1096 دریافت)
تغییرات کیفی میگوی ریز Macrobrachium nipponense تالاب بین المللی بندر انزلی با سه دستگاه خشککن طی 6 ماه نگهداری
ص. 67-55
قربان زارع گشتی
*
،
یاسمن اعتمادیان
،
علی اصغر خانی پور
،
ژاله خوشخو
،
صغری کمالی
چکیده
(2493 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1073 دریافت)
اثرات جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ گوجه فرنگی
ص. 84-69
مهدی امینی
،
مریم قادری قهفرخی
*
،
بهاره برهانی
،
زهرا پیران
،
سید محمد حسین باقری
چکیده
(3491 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1786 دریافت)
تولید و ارزیابی سوسیس فرانکفورتر کم چرب با استفاده از ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج
ص. 94-85
نیوشا نوربهشت
،
هاجر شکرچی زاده
*
،
نفیسه سلطانی زاده
چکیده
(3095 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1656 دریافت)
بررسی روشهای مختلف آمادهسازی قارچ خوراکی دکمهای (Agaricus bisporus) نژاد H737 بر کاهش میزان مخاطرات سلامتی ناشی از باقیمانده سم دلتامترین
ص. 104-95
مینا حمیدی
،
امیر نیلی احمد ابادی
،
علی حشمتی
*
چکیده
(2707 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(828 دریافت)
تأثیر پلیساکاریدهای برگ فیجوآ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب طی دوره نگهداری
ص. 115-105
مه رو مرادیان
،
علی گنجلو
*
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(2677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(924 دریافت)
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی، مهارآنزیم آلفاگلوکوزیداز و فعالیت ضد میکروبی آلوئهامودین و آنتراکینون آلوئهورا
ص. 124-117
مریم غزنوی
،
مریم مصلحی شاد
*
،
فاطمه قمری
چکیده
(3603 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1829 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4645