[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 17، شماره 3 - ( پاییز 1401 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
اثر تمرین تناوبی همراه با مصرف بهارنارنج بر بیان ژنهای AMPK و PI3K در کبد موشهای صحرایی سالمند ماده
ص. 11-1
سپیده رضوی
،
پروانه نظرعلی
*
،
رستم علی زاده
،
نجمه رضایی نژاد
چکیده
(1205 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(348 دریافت)
تأثیر مصرف پنیر لور بر برخی شاخصهای آمادگی جسمانی و مهارتی دختران والیبالیست: یک مطالعه مداخله ای-تجربی
ص. 24-13
زهرا عراقی هشجین
،
زهره اسکندری
*
،
سید مسعود میرمعزی
چکیده
(2040 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(461 دریافت)
آزمون مدل اطلاعات- انگیزش- مهارت رفتاری با توجه به نقش تعدیلگر هوش هیجانی در زنان با شاخص توده بدنی بالای 25
ص. 34-25
مریم تات
،
حسن رضایی جمالویی
*
،
مصطفی خانزاده
،
مجتبی انصاری شهیدی
،
مهدی طاهری
چکیده
(946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(200 دریافت)
مقایسه الگوی غذایی بیماران مبتلا به اختلالات طیف دوقطبی و افراد سالم: مطالعه مورد-شاهدی
ص. 44-35
سیدرضا سیدطبایی
،
محمد حضوری
،
فاطمه حسن زاده
،
مصطفی واحدیان
،
پروین رحمتی نژاد
*
چکیده
(945 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(272 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین اجزاء پپتیدی پروتئین آبکافت شده دانه کدو
ص. 56-45
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
شیما کاوه
چکیده
(1309 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(223 دریافت)
اثر سبوس گندم (فرآیند نشده و هیدروترمال) و سطح جایگزینی بر خواص کمی و کیفی کشک زرد
ص. 66-57
سمیه خاوری
،
محمد علی نجفی
*
،
محمد امین میری
،
محمود توکلی
،
طیبه حدادی
چکیده
(1008 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(272 دریافت)
تهیه روغن ساختار یافته سویا بر پایه وکس بره موم و امکان سنجی کاربرد آن به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک روغنی
ص. 76-67
رقیه نصیرزاده دیزجی
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
مهناز طبیبی آذر
،
آیناز علیزاده
چکیده
(2368 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(218 دریافت)
بررسی اثر استرس نمک و نور بر میزان رشد، محتوای بتاکاروتن و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزجلبک دونالیلا سالینا
ص. 86-77
شهرزاد اوصیاء
،
مریم میزانی
*
،
عزیزاله زرگران
چکیده
(983 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(245 دریافت)
جایگرینی چربی با صمغهای دانه مرو(Salvia Macrosiphon) و چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی با درصد چربی کاهش یافته
ص. 98-87
الهام بیات
،
مریم مصلحی شاد
*
،
مسعود هماپور
چکیده
(1363 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(406 دریافت)
توسعه روش استخراج مایع-مایع هموژن تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی بر پایه حلال اتکتیک عمیق به منظور استخراج برخی از آنتی بیوتیک ها از نمونه های تخم مرغ و اندازه گیری کمی آنها با روش HPLC
ص. 108-99
مرتضی فتحی
،
حسین رستمی
،
محمد صمدی
*
چکیده
(1392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(298 دریافت)
مقاله مروری
مروری به استنادهای ده ساله به مقاله: کاربرد صنایع غذایی میسل بتا کازئین به عنوان نانو حامل برای افزایش حلالیت کورکومین
ص. 125-109
سروش بهجتی حسینی
،
علی اکبر موسوی موحدی
*
چکیده
(1241 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(248 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4645