[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 3، شماره 1 - ( 3-1387 )
برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک
ص. 10-1
پریناز طاهری
،
محمدرضا احسانی
،
کیانوش خسروی دارانی
*
،
سید هادی رضوی
چکیده
(27639 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3951 دریافت)
بررسی ارتباط بین لپتین و آدیپونکتین سرم با تراکم توده استخوانی در زنان 40 تا 60 ساله یائسه
ص. 20-11
آزاده متقی
،
ابوالقاسم جزایری
*
،
بنفشه گلستان
،
مرضیه مولوی نجومی
،
محمد افتخاری
چکیده
(13346 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3050 دریافت)
بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سالهای80-1357
ص. 30-21
پروین زندی
*
،
خدیجه خوش طینت
،
محمدتقی مظلومی
چکیده
(21822 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4199 دریافت)
بررسی الگوی غذایی کیفی و کمّی دانشآموزان دبستانی شهر تهران
ص. 44-31
منیره دادخواه پیرآغاج
*
،
مریم امینی
،
آناهیتا هوشیار راد
،
مرتضی عبداللهی
،
تلما ذوقی
،
مریم اسلامی
چکیده
(19149 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4266 دریافت)
تعیین شرایط بهینه استخراج پلیساکاریدهای محلول از ُاکارا
ص. 55-45
فاطمه آذری کیا
،
سلیمان عباسی
*
چکیده
(14877 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3014 دریافت)
تأثیر مکملیاری با آهن به تنهایی و توأم با ویتامینC بر وضعیت "روی" و ویتامینC در دختران دانشجوی مبتلا به فقر آهن
ص. 64-57
محمدرضا خوش فطرت
*
،
ناصر کلانتری
،
فاطمه محمدی نصرآبادی
،
آرش رشیدی
،
فردین علی ملایری
چکیده
(13681 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2611 دریافت)
تأثیر رقم (واریته) سیبزمینی بر مقدار تشکیل آکریلامید در چیپس سیبزمینی
ص. 72-65
سعیده شجاعی علی آبادی
،
هوشنگ نیکوپور
*
،
فرزاد کبارفرد
،
محمدمهدی پارساپور
چکیده
(18341 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4043 دریافت)
مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالریمتری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE)
ص. 79-73
بهاره امیرکلالی
،
سعید حسینی
*
،
رامین حشمت
،
باقر لاریجانی
چکیده
(23115 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12059 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4645