[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنی‌شده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربی‌های خون بیماران دیابتی نوع 2
فریبا سیدی، ذات اله عاصمی *، محمد گلی، فرشته بهمنی، صبیحه السادات علیزاده، احمد اسماعیل زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر مکمل ویتامین D3 بر علائم بالینی بیماری در بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر و کمبود ویتامین D، کارآزمایی بالینی
لیلا دهقانیان، احمد روستایی، آزیتا حکمت دوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پلی‌مرفیسم VDR Cdx-2 بر پاسخ شاخص‌های فربهیِ مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 : کارآزمایی بالینی تصادفی
سارا منصوری، سکینه شب بیدار، تیرنگ نیستانی *، ابوالقاسم جزایری، محمد رضا اشراقیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط ناامنی غذایی و برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی مؤثر در بیماری آرتریت روماتوئید
سارا مرادی، احمدرضا درستی مطلق *، کرامت نوری جلیانی، راحله توکلی، فاطمه جمشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر روغن زیتون بکر خوراکی بر احساس درد و بروز بی‌دردی ناشی از مورفین با استفاده از تست فرمالین در موش کوچک نر
شهین شبرندی، نامدار یوسف وند *، فاطمه زارعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی قصد کاهش وزن در دانشجویان دختر دانشگاه شیراز بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی
عبدالعزیز افلاک سیر *، بهناز کیانی، فروغ کیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تأثیر آن بر ماندگاری شیرطعم دار
مریم رزمجو، پژواک خاکی *، مازیار فقیه نصیر، کرامت اله رضایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا گونه Salicornia persica Akhani sub sp. rudshurensis Akhani
حسین احمدی، جلال نوروزی، مهدی فرهودی، محمد رضا رحیمی، بهزاد رحت زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی نقطه ذوب لغزشی چربی های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهای چرب
محمدحسین نائلی، جمشید فرمانی *، عزیزالله زرگران
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی
پریسا راعی، سیدهادی پیغمبردوست *، صدیف آزادمرد دمیرچی، عارف اولادغفاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه‌گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی
پریسا امینی کادیجانی، محمد فرجی *، مریم سلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه: از پژوهش تا سیاست‌گذاری: (1) کمبود ویتامین D‌ در کودکان
بهاره نیکویه، زهرا عبداللهی، فروزان صالحی، امیرحسین یارپروز، حمید علوی مجد، تیرنگ نیستانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگی‌های کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف
سعیده اسمعیلی، الهام واعظ، علی یاسیتی، امیر محمد مرتضویان، سارا سهراب وندی *، روح الله فردوسی، کیانوش خسروی دارانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by