[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دامنه مطالب مجله ::
دامنه مطالب (Scope) مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی فصلنامه علوم تغذیه و صنایع غذایی، نخستین مجله در حوزه های تغذیه و صنایع غذایی با رتبه علمی پژوهشی است که آخرین مطالعات پایه‌ای و بالینی مرتبط با تغذیه و صنایع غذایی را منتشر می کند. دامنه مطالب مورد نظر این مجله دربرگیرندۀ موارد زیر است:

الف) علوم تغذیه
• تغذیه جامعه و بین الملل
• اپیدمیولوژی تغذیه
• مکانیسم‌های بیوشیمیایی، مولکولی و ژنتیکی در بیماری‌های مرتبط با تغذیه
• فیزیولوژی و متابولیسم مواد مغذی، تداخلات مواد مغذی با هم (شامل مسمومیت های تغذیه ای )
تغذیه و بیماری ها
• مقدار مورد نیاز موادمغذی و تغذیه مطلوب
• ژنومیک، پروتئومیک و متابولومیک
• ایمنولوژی تغذیه
• الگوهای رفتار مصرف مواد غذایی
• متدولوژی و مدل های ریاضی تغذیه‌ ای
• تغذیه گروه‌های ویژه و آسیب‌پذیر
به ویژه از مقالات حاصل از کارآزمایی‌های بالینی تصادفی شاهددار randomized controlled clinical trials (RCTs) و مطالعات همگروهی cohort studies استقبال می‌شود.

ب) صنایع غذایی
• فناوری، تولید و نواوری‌های محصولات غذایی، غذاهای فراسودمند و ویژه بیماری‌ های خاص
• فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (با منشاء گیاهی، دامی و دریایی)
• میکروبیولوژی مواد غذایی
• ایمنی و کیفیت مواد غذایی
• مهندسی صنایع غذایی و خصوصیات فیزیکی
• ارزیابی حسی و کیفی مواد غذایی
• سم شناسی مواد غذایی و آلاینده ها‌
• نانو و بیوتکنولوژی مواد غذایی
• بسته‌بندی و ماندگاری مواد غذایی
• ضایعات و پسماند مواد غذایی
• اپیدمیولوژی بیماری‌های با منشاء مواد غذایی
 کلیه موارد فوق در طول زنجیره مواد غذایی از ماده اولیه تا سطح عرضه را شامل می‌شود.
دفعات مشاهده: 11410 بار   |   دفعات چاپ: 972 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 59 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4645