Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 3, Number 2 (2008-10)
Biofilm formation of Salmonella enteritidis on surfaces in the food industry
تشکیل بیوفیلمSalmonella enteritidis روی سطوح مختلف در صنایع غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Interaction between lactic acid bacteria and baker's yeast in liquid sourdough fermentation
اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of simultaneous zinc and vitamin A supplementation on serum lipoproteins, apoproteins A-1and B and glycemia in patients with type I diabetes
اثر تجویز توأم "روی" و ویتامین A تکمیلی بر میزان سرمی لیپوپروتئینها، آپوپروتئینهای B وA-I و وضعیت گلیسمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع I
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of low-voltage electrical stimulation on tenderness and water holding capacity in veal
تأثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Association of food security and body weight status of adult members of Iranian households
رابطه امنیت غذایی با وضعیت وزن اعضای بزرگسال خانوارهای ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Growth patterns of aerobic mesophilic and psychrotrophic microorganisms, moulds and yeasts in four heated red-meat product groups during storage
الگوی رشد میکرو ارگانیسمهای مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در 4 گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of the effects of two Iranian breakfasts (high-carbohydrate vs. high- protein) on cognitive function of 9-11 year-old primary school children
تأثیر دو نوع صبحانه ایرانی (پرکربوهیدرات و پرپروتئین) بر عملکرد شناختی دانشآموزان 11-9 ساله دبستانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Sensory evaluation and shelf-life of low-fat and low-trans spreads
ارزیابیحسی و تعیین ماندگاری پخشینه کمچربی و کمترانس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Relationships of major dietary patterns and their association with socioeconomic and demographic factors in 20-50 year- old women in the north of Tehran
رابطه الگوهای غذایی غالب با وضعیت اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی در زنان 20 تا 50 ساله شمال شهر تهران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles