[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: شناسنامه مجله ::

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران در تاریخ 27/4/1385 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز نشر دریافت کرد و در تاریخ 9/2/1386 از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.

این مجله در سایت‌های SCOPUS ، Chemical Abstracts Service،  EMRO، Index Copernicus، CINAHL، CABI، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) ، بانک اطلاعات علوم پزشکی ایران (Iran Medex) و بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran) نمایه می‌شود.

دفعات مشاهده: 25713 بار   |   دفعات چاپ: 1659 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 299 بار   |   0 نظر
::
برای مشاهده کل مطالب بخش درباره نشریه اینجا را کلیک کنید.
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4660