[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اعضای هیأت تحریریه: ::

دکتر محمود امین لاری: استاد دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز

دکتر محسن برزگر: استاد دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
دکتر مجید حاجی فرجی : دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر سید هدایت حسینی: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر آزیتا حکمت دوست: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر زهره حمیدی اصفهانی: دانشیار دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس

دکتر احمدرضا درستی مطلق: استاد دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر سارا سهراب وندی: استاد انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
دکتر فرزاد شیدفر: استاد دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر فروغ اعظم طالبان: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر خسرو عادلی: استاد دانشگاه تورنتو، کانادا

دکتر مرتضی عبداللهی: استاد انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
دکتر محمد حسین عزیزی: استاد دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
دکتر بهروز علیزاده بهبهانی: دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
دکتر ناصر کلانتری: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر عبدالرضا محمدی: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر محمدامین محمدی‌فر: دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی: دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

دکتر امیرمحمد مرتضویان: استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر وحید مفید: استادیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر جلال الدین میرزای رزاز: دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر تیرنگ نیستانی: استاد انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

دکتر محمدرضا وفا: استاد دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران 

دفعات مشاهده: 22109 بار   |   دفعات چاپ: 1546 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 348 بار   |   0 نظر
::
برای مشاهده کل مطالب بخش هیات تحریریه اینجا را کلیک کنید.
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4660