|
|
|
|
دامنه مطالب مجله |
|
|
|
|
دامنه مطالب (Scope) مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی
فصلنامه علوم تغذیه و صنایع غذایی، نخستین مجله در حوزه های تغذیه و صنایع غذایی با رتبه علمی پژوهشی است که آخرین مطالعات پایهای و بالینی مرتبط با تغذیه و صنایع غذایی را منتشر می کند.
دامنه مطالب مورد نظر این مجله دربرگیرندۀ موارد زیر است:
الف) علوم تغذیه
• تغذیه جامعه و بین الملل • اپیدمیولوژی تغذیه • مکانیسمهای بیوشیمیایی، مولکولی و ژنتیکی در بیماریهای مرتبط با تغذیه • فیزیولوژی و متابولیسم مواد مغذی، تداخلات مواد مغذی با هم (شامل مسمومیت های تغذیه ای ) تغذیه و بیماری ها • مقدار مورد نیاز موادمغذی و تغذیه مطلوب • ژنومیک، پروتئومیک و متابولومیک • ایمنولوژی تغذیه • الگوهای رفتار مصرف مواد غذایی • متدولوژی و مدل های ریاضی تغذیه ای • تغذیه گروههای ویژه و آسیبپذیر به ویژه از مقالات حاصل از کارآزماییهای بالینی تصادفی شاهددار randomized controlled clinical trials (RCTs) و مطالعات همگروهی cohort studies استقبال میشود.
ب) صنایع غذایی • فناوری، تولید و نواوریهای محصولات غذایی، غذاهای فراسودمند و ویژه بیماری های خاص • فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (با منشاء گیاهی، دامی و دریایی) • میکروبیولوژی مواد غذایی
• ایمنی و کیفیت مواد غذایی • مهندسی صنایع غذایی و خصوصیات فیزیکی • ارزیابی حسی و کیفی مواد غذایی • سم شناسی مواد غذایی و آلاینده ها • نانو و بیوتکنولوژی مواد غذایی • بستهبندی و ماندگاری مواد غذایی • ضایعات و پسماند مواد غذایی • اپیدمیولوژی بیماریهای با منشاء مواد غذایی کلیه موارد فوق در طول زنجیره مواد غذایی از ماده اولیه تا سطح عرضه را شامل میشود. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|