[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: شناسنامه مجله ::

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران در تاریخ 27/4/1385 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز نشر دریافت کرد و در تاریخ 9/2/1386 از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.

این مجله در سایت‌های SCOPUS ، Chemical Abstracts Service،  EMRO، Index Copernicus، CINAHL، CABI، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) ، بانک اطلاعات علوم پزشکی ایران (Iran Medex) و بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran) نمایه می‌شود.

دفعات مشاهده: 24878 بار   |   دفعات چاپ: 1565 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 299 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4645