[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 15، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML مقایسه اثر سه نوع رژیم غذایی پر چربی، پر پروتئین و کم کالری بر بیان ژن‌های Klotho و TGF-β در کبد و سرم خون موش‌های صحرایی نر پیر نژاد ویستار ص. 1-8
[English Abstract] احمد مصطفی رحیمی، آناهید شفیعی، فاطمه نبوی زاده، قربانگل اصحابی*
چکیده (251 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (164 دریافت)  
XML تأثیر دریافت مکمل آلفا لیپوییک اسید بر سطح سرمی آهن، ظرفیت اتصالی کل آهن و شاخص‌های خون در بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور: کارآزمایی بالینی متقاطع ص. 9-18
[English Abstract] الهام شریفی ذهابی ، هادی عبداله زاد* ، محمدرضا گلپایگانی، خدیجه جمشیدی، میر امیر آغداشی، محمدرضا محمدحسینی آذر، شیرین فلاح پاکدل
چکیده (200 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (147 دریافت)  
XML بررسی ارتباط مصرف سویا با شدت بیماری سیروز: نتایج حاصل از یک مطالعه مقطعی ص. 19-26
[English Abstract] مینا موحدیان ، زهرا یاری، سوسن محمدی، بهناز آبدار اصفهانی، فرشته پاشایی خامنه، آزیتا حکمت دوست*
چکیده (211 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (135 دریافت)  
XML تأثیر 4 هفته تمرین هوازی همراه با مکمل یاری پروبیوتیک بر سطوح سرمی SOD و TAC در رت های نر مبتلا شده به دیابت نوع2 ص. 27-34
[English Abstract] هاله ماهری نیا ، مقصود پیری* ، محمد علی آذربایجانی ، مریم دلفان
چکیده (218 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (138 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی اثر استفاده از آرد دانه کینوآ و باکویت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم‌گوشت ص. 35-42
[English Abstract] فرشته بهمنیار ، سیده مرضیه حسینی، زهرا هادیان ، لیلا میرمقتدایی* ، سعیده شجاعی علی آبادی*
چکیده (195 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (146 دریافت)  
XML بررسی تأثیر سلولاز و همی‌سلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگی‌های‌ کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان ص. 43-58
[English Abstract] الهه آقااسماعیلی، هاجر عباسی* ، محمد فاضل
چکیده (183 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (121 دریافت)  
XML بهینه‌ سازی تولید گاما‌نونا‌لاکتون توسط لاکتوباسیلوس سانفرانسینسیس در خمیر‌ترش با روش ریز استخراج فاز جامد در فضای فوقانی ص. 59-68
[English Abstract] الهام فرهمند ، سید هادی رضوی* ، سید سعید محتسبی
چکیده (207 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (154 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی کره پروبیوتیک حاوی پودر فندق ص. 69-80
[English Abstract] پرهام محسنی ، سیمین عربی* ، مریم فهیم دانش
چکیده (210 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (144 دریافت)  
XML تولید سوسیس غنی‌شده با پودر بزرک و مطالعه ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و میکروساختار آن ص. 81-90
[English Abstract] حامد غفوری اسکویی، افشین جوادی* ، محمدرضا سعیدی اصل، صدیف آزادمرد دمیرچی ، محمد آرمین
چکیده (187 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (131 دریافت)  
XML ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران 1395 ص. 91-96
[English Abstract] محمد رضا کوشکی* ، پالیز کوهی کمالی، رزیتا کمیلی فنود
چکیده (186 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (124 دریافت)  
XML اثر آنتی‌باکتریایی اسانس‌های آویشن، مرزه، رزماری، نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی‌بیوتیک ص. 97-103
[English Abstract] خانم فاطمه اخوان* ، سعید تهموزی دیده بان، محمد حجتی
چکیده (196 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (134 دریافت)  

 مقاله مروری
XML مروری بر سیاست‌ها و برنامه‌های مرتبط با کاهش کمبود ویتامین A در جهان ص. 105-120
[English Abstract] گلناز رجاییه ، ناصر کلانتری ، فاطمه محمدی نصرآبادی ، عفت محمدی ، امیرحسین تکیان*
چکیده (213 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (97 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 4227