[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 5، شماره 1 - ( 1-1389 ) ::
جلد 5 شماره 1 صفحات 53-49 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر شیر خشک سویا بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و کیفی نان بربری
مریم شمشیرساز ، حبیب ا. . میرزایی* ، محمدحسین عزیزی ، مهران اعلمی ، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده:   (22144 مشاهده)
سابقه و هدف: نان‌های مسطح قوت غالب و منبع اصلی کربوهیدرات در سبد غذایی مردم کشور ما هستند. با توجه به اهمیت افزایش زمان ماندگاری و کم کردن میزان ضایعات آنها هدف این پژوهش، تولید نان غنی شده با شیر خشک سویا به منظور افزایش ارزش تغذیه‌ای و به تعویق انداختن بیاتی بود. مواد و روش‌ها: از شیر خشک سویا در مقادیر 3، 5، 7 و10 % جهت تولید نان بربری استفاده شد. آزمون‌های شیمیایی روی شیر خشک سویا، آرد شاهد و آرد تیمار شده انجام گرفت که عبارت بودند از: رطوبت، خاکستر، پروتئین، چربی، فیبر،pH ، گلوتن مرطوب و خشک، عدد زلنی، عدد فالینگ و مقدار اندازه ذرات. آزمون بیاتی به طریق تست پانل توسط 6 ارزیاب آموزش دیده در روزهای اول، سوم و پنجم انجام شد. یافته‌ها‌: با افزودن شیر خشک سویا، مقادیر خاکستر، فیبر، چربی و پروتئین افزایش یافت، اما گلوتن مرطوب و خشک، عدد زلنی و عدد فالینگ کاهش یافت. اختلاف بین کلیه نمونه‌ها معنی‌دار بود (05/0>(P. ولی pH تغییر نکرد (05/0
واژه‌های کلیدی: شیر خشک سویا، نان بربری، بیاتی، آزمون حسی
متن کامل [PDF 187 kb]   (4321 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: صنايع غذايي
دریافت: 1388/12/18 | انتشار: 1389/1/26
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Shamshirsaz M, Mirzaie H, Azizi M, Alami M, , Daraei Garmakhany A. Effects of soymilk powder on the nutritional value and sensory qualities of Iranian barbary bread. Iranian J Nutr Sci Food Technol 2010; 5 (1) :49-53
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-278-fa.html

شمشیرساز مریم، میرزایی حبیب ا...، عزیزی محمدحسین، اعلمی مهران، دارایی گرمه خانی امیر. تأثیر شیر خشک سویا بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و کیفی نان بربری. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1389; 5 (1) :49-53

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-278-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 5، شماره 1 - ( 1-1389 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645