Journal archive for Google Scholar Robot!

Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران



Volume 3, Number 3 (2008-12)


Assessment of physical properties of whey protein-monoglyceride edible film and its coating effect on the moisture loss and sensory properties of fresh mutton
ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر- منوگلیسرید و اثر پوشش‌دهی آن بر افت رطوبت و ویژگی‌های حسی گوشت تازه گوسفند
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of sugar replacers on physicochemical, rheological and sensory properties of milk chocolate
ارزیابی تاثیر جایگزین‌های قند روی برخی ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of dietary oils on microflora in experimental colitis in mice
تأثیر روغن‌های خوراکی بر کولیت ناشی از سیتروباکتر رودنتیوم
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Isolation and identification of Salmonella typhimurium in milk by conventional and PCR methods
ارزیابی، جداسازی و تشخیص سالمونلا تیفی‌موریوم در شیر با روش‌های متداول کشت و PCR
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of L-carnitine supplement on serum amyloid A and vascular inflammatory factors in hemodialysis patients
اثرات مکمل L- کارنیتین بر غلظت سرم آمیلوئید A و فاکتورهای التهاب عروقی در بیماران همودیالیزی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Antioxidant activity of potato (Solanum tuberosum, raja) peel extract
فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سیب‌زمینی راجا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Dietary patterns and risk of squamous-cell carcinoma of esophagus in Kurdistan Province, Iran
الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با خطر سرطان سلول‌های سنگفرشی مری در استان کردستان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimizing chemical and rheological attributes of low-fat Iranian white-brined cheese by using guar gum and gum Arabic as fat replacers
بررسی امکان تولید پنیر سفید ایرانی کم‌چربی و بهینه‌سازی ویژگی‌های آن با استفاده از صمغ عربی و گوار
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles