Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 3, Number 3 (2008-12)
Assessment of physical properties of whey protein-monoglyceride edible film and its coating effect on the moisture loss and sensory properties of fresh mutton
ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر- منوگلیسرید و اثر پوششدهی آن بر افت رطوبت و ویژگیهای حسی گوشت تازه گوسفند
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of sugar replacers on physicochemical, rheological and sensory properties of milk chocolate
ارزیابی تاثیر جایگزینهای قند روی برخی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of dietary oils on microflora in experimental colitis in mice
تأثیر روغنهای خوراکی بر کولیت ناشی از سیتروباکتر رودنتیوم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Isolation and identification of Salmonella typhimurium in milk by conventional and PCR methods
ارزیابی، جداسازی و تشخیص سالمونلا تیفیموریوم در شیر با روشهای متداول کشت و PCR
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of L-carnitine supplement on serum amyloid A and vascular inflammatory factors in hemodialysis patients
اثرات مکمل L- کارنیتین بر غلظت سرم آمیلوئید A و فاکتورهای التهاب عروقی در بیماران همودیالیزی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Antioxidant activity of potato (Solanum tuberosum, raja) peel extract
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیبزمینی راجا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Dietary patterns and risk of squamous-cell carcinoma of esophagus in Kurdistan Province, Iran
الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با خطر سرطان سلولهای سنگفرشی مری در استان کردستان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimizing chemical and rheological attributes of low-fat Iranian white-brined cheese by using guar gum and gum Arabic as fat replacers
بررسی امکان تولید پنیر سفید ایرانی کمچربی و بهینهسازی ویژگیهای آن با استفاده از صمغ عربی و گوار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles