[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الكترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در كادر زیر وارد كنید.
..
IFRAME

..
:: خوش آمدید ::

AWT IMAGE

شاپا: ۷۷۵۶-۱۷۳۵

شاپای الکترونیکی: ۰۶۹۴-۲۲۵۲

عنوان نشریه: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

سازمان مرتبط: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

مدیر مسئول: دکتر هدایت حسینی

سردبیر: دکتر تیرنگ نیستانی
مشاور: محمدرضا خوش فطرت

مدیر اجرایی: سید محمد حسینی

ویراستار انگلیسی: دکتر رامین مظاهری نژاد فرد

ویراستار فارسی: دکتر مریم پورثانی

نشانی: تهران- شهرک غرب- بلوار فرحزادی- خیابان ارغوان غربی- انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، صندوق پستی: ۴۷۴۱-۱۹۳۹۵ ، تلفکس: ۲۲۰۸۶۳۴۷-۰۲۱

:: تازه‌ترین مقاله‌ها: دوره 19، شماره 4 - ( زمستان 1403 ) ::
  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
پیام‌های اصلی
  • پیروی از یک الگوی غذایی سالم که شامل سبزیجات، میوه ها، حبوبات، ماهی، آجیل، لبنیات کم چرب، روغن مایع، زیتون و طیور می‌باشد می‌تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش دهد
  • تبعیت از یک الگوی غذایی ناسالم همچون شیرینی و دسر، نوشیدنی غیرالکلی، لبنیات پرچرب، تنقلات، سیب زمینی سرخ کرده، سس مایونز، گوشت قرمز، گوشت فرآوری شده، غلات تصفیه شده، قند، روغن جامد، آب میوه مصنوعی و کره حیوانی می‌تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهد.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
پیام‌های اصلی
  •  مصرف عصاره اسپاراسیس لاتیفولیا  و تمرین هوازی سبب بهبود مسیرهای التهابی در موش‌های مبتلا به سرطان روده بزرگ می‌گردد.
  • اسپاراسیس لاتیفولیا و تمرین هوازی سبب کاهش عوارض جانبی شیمی درمانی  می‌گردد.
  • اسپاراسیس لاتیفولیا و تمرین هوازی می‌تواند به عنوان یک استراتژی در طب مکمل معرفی گردد.


  |   نکات برجسته
پیام‌های اصلی
  • کادمیوم منجر به افزایش استرس اکسیداتیو و کاهش آنتی‌اکسیدان‌ها در سلول‌های اسیب دیده کبدی می‌گردد.
  • عصاره زنجبیل از کاهش آنتی‌اکسیدان‌ها و افزایش اکسیدان‌ها فارق از میزان دوز مصرفی، جلوگیری می‌کند.
  • miRNAs به دنبال مصرف کادمیوم تغییر می‌کنند اما مصرف عصاره زنجبیل  بر تغییرات آنها اثرگذار است.

  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
پیام­های اصلی
  • Lactococcus lactis M69 توانست pH‌ها و درصدهای مختلف نمک‌های صفراوی را تحمل کند و نسبت به شرایط دستگاه گوارش سازگاری نشان دهد.
  • L. lactis M69 فاقد فعالیت همولیتیکی، DNase و تولید آمین بیوژنیک بود.
  • L. lactis M69 پتانسیل پروبیوتیکی قابل قبولی جهت استفاده در محصولات غذایی دارد.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
پیام‌های اصلی
هسته عناب با خاصیت آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی می تواند جایگزین مناسبی برای نگهدارنده‌های شیمیایی باشد.
استفاده از عصاره هسته عناب سبب کاهش بار میکروبی و حفظ کیفیت و دریافت امتیاز پذیرش کلی در آنالیز حسی شد.
عصاره 5/0 وزنی هسته عناب سبب افزایش ماندگاری سس تولیدی جهت نگهداری می شود.
استفاده از نگهدارنده‌های طبیعی سبب حفظ و افزایش ارزش تغذیه ای محصولات تولیدی می شود.

  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
پیام‌های اصلی
  • بخش محلول در آب اولئوصمغ آنغوزه خاصیت ضد میکروبی بالایی دارد.
  • پلی اتیلن اکساید به عنوان کمک فرآیند الکتروریسی، قابلیت تولید نانوالیاف از صمغ خالص آنغوزه را امکان پذیر می نماید.
  • نانوالیاف حاصل از صمغ خالص آنغوزه و کمک فرایند پلی اتیلن اکساید، خاصیت ضد میکروبی بالایی بر علیه قارچ‌ها، باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی دارند.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
پیام­های اصلی
  • نانولیپوزوم­ های عصاره سنجد از فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا اینتریتیدیس، پنی­سیلیوم گلوکوم و ساکارومایسس سرویزیه در محیط آزمایشگاهی جلوگیری کردند.
  • نانولیپوزوم­ های عصاره سنجد رشد میکروارگانیسم ­های پاتوژن و مولد فساد را در مایونز به تعویق انداختند.
  • بالاتر بودن مدول ذخیره از مدول افت نشان­دهنده ماهیت الاستیک سس مایونز کم­چرب حاوی موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین سویا است.
  • نانولیپوزوم­ های عصاره سنجد، اثرات منفی بر ویژگی­ های حسی مایونز کم­چرب حاوی موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین سویا نداشتند.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
پیام‌های اصلی:
  • سه سویه‌ی لاکتوباسیلوس جداشده از پنیر موتال ایرانی اثرات آنتاگونیستی قوی نشان دادند.
  • اثرات آنتاگونیستی جدایه‌ها به متابولیت‌های باکتریوسینی آن‌ها مربوط بود.
  • پایداری بالای ترکیبات باکتریوسینی هر سه جدایه در pHهای مختلف اثبات شد.
  • ترکیبات باکتریوسینی دو سویه‌ از جدایه‌های لاکتوباسیلوس در دمای 80 درجه پایدار بودند.


  |   نکات برجسته
پیام‌های اصلی
  • امروزه وافل به‌عنوان یکی از مهمترین فرآورده‌های آردی رواج و محبوبیت زیادی پیدا کرده‌است، اما میزان بالای شکر در نتیجه کالری بالا آن باعث محدودیت بین افراد با بیماری زمینه‌ای شده است.
  • جایگزینی بخشی از آرد گندم با آرد جودوسر و قندمانیتول با ساکارز در تولید وافل باعث بهبود  کیفیت و کالری کمتر وافل شد.

:: مقالات دارای بیشترین بازدید پذیرفته شده طی 6 ماه اخیر ::
:: نمایه های نشریه ::

این مجله در پایگاه های زیر نمایه می شود:

SCOPUS, Chemical Abstracts Services (CAS), CINAHL, Index Copernicus, EMRO, CABI, ISC, SIDIran Medex and Magiran

Google Scholar

>
:: ثبت کارآزمایی بالینی ::
پذیرش و بررسی مقالات کارآزمایی بالینی منوط به ارائه مدرک مستند ثبت آن در مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران (IRCT) به آدرس http://www.irct.ir/ می‌باشد.
>
:: فرم تعهد نویسنده ::
نویسنده محترم: لطفا بعد از مطالعه فرم تعهدات نویسنده نسبت به درج مشخصات نویسندگان در این فرم اقدام و بعد از اسکن از طریق ایمیل (nsftjournal@gmail.com) برای مجله ارسال نمایند. لطفا برای دریافت فرم اینجا کلیک کنید.
>
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار کاربران
:. کل کاربران ثبت شده: 4749
:. کاربران حاضر در وبگاه: 0
:. میهمانان در حال بازدید: 36
::
آمار بازدیدها
تمام بازدید‌ها: 21702614
بازدید 24 ساعت قبل: 11775
::
Academic Web Tools
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4660