پیروی از یک الگوی غذایی سالم که شامل سبزیجات، میوه ها، حبوبات، ماهی، آجیل، لبنیات کم چرب، روغن مایع، زیتون و طیور میباشد میتواند خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش دهد
تبعیت از یک الگوی غذایی ناسالم همچون شیرینی و دسر، نوشیدنی غیرالکلی، لبنیات پرچرب، تنقلات، سیب زمینی سرخ کرده، سس مایونز، گوشت قرمز، گوشت فرآوری شده، غلات تصفیه شده، قند، روغن جامد، آب میوه مصنوعی و کره حیوانی میتواند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهد.
پیامهای اصلی • هسته عناب با خاصیت آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی می تواند جایگزین مناسبی برای نگهدارندههای شیمیایی باشد. • استفاده از عصاره هسته عناب سبب کاهش بار میکروبی و حفظ کیفیت و دریافت امتیاز پذیرش کلی در آنالیز حسی شد. • عصاره 5/0 وزنی هسته عناب سبب افزایش ماندگاری سس تولیدی جهت نگهداری می شود. • استفاده از نگهدارندههای طبیعی سبب حفظ و افزایش ارزش تغذیه ای محصولات تولیدی می شود.
نانولیپوزوم های عصاره سنجد از فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا اینتریتیدیس، پنیسیلیوم گلوکوم و ساکارومایسس سرویزیه در محیط آزمایشگاهی جلوگیری کردند.
نانولیپوزوم های عصاره سنجد رشد میکروارگانیسم های پاتوژن و مولدفساد را در مایونز به تعویق انداختند.
بالاتر بودن مدول ذخیره از مدول افت نشاندهنده ماهیت الاستیک سس مایونزکمچرب حاوی موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین سویااست.
نانولیپوزوم های عصاره سنجد،اثراتمنفی برویژگی هایحسیمایونزکمچرب حاوی موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین سویانداشتند.
امروزه وافل بهعنوان یکی از مهمترین فرآوردههای آردی رواج و محبوبیت زیادی پیدا کردهاست، اما میزان بالای شکر در نتیجه کالری بالا آن باعث محدودیت بین افراد با بیماری زمینهای شده است.
جایگزینی بخشی از آرد گندم با آرد جودوسر و قندمانیتول با ساکارز در تولید وافل باعث بهبود کیفیت و کالری کمتر وافل شد.
مقالات دارای بیشترین بازدید پذیرفته شده طی 6 ماه اخیر
پذیرش و بررسی مقالات کارآزمایی بالینی منوط به ارائه مدرک مستند ثبت آن در مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران (IRCT) به آدرس http://www.irct.ir/ میباشد.
فرم تعهد نویسنده
نویسنده محترم: لطفا بعد از مطالعه فرم تعهدات نویسنده نسبت به درج مشخصات نویسندگان در این فرم اقدام و بعد از اسکن از طریق ایمیل (nsftjournal@gmail.com) برای مجله ارسال نمایند.لطفا برای دریافت فرم اینجا کلیک کنید.