[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 16، شماره 1 - ( بهار 1400 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML بررسی تأثیر مصرف نان حاوی دانه کتان (بزرک) بر سطح سرمی آپلین و سطح چربی‌های خون در بیماران هیپرلیپیدمیک ص. 12-1
[English Abstract] ناهید شاکری ، محمد حسن انتظاری* ، بهنود عباسی
چکیده (2575 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1007 دریافت)  
XML ارتباط کفایت غذایی با نمایه‌های توزیع چربی بدن (نمایه شکل بدن و نسبت دور کمر به قد) در سالمندان آزاد ساکن شهر تهران در سال 1397-1396 ص. 25-13
[English Abstract] پدرام شیرانی ، نسرین امیدوار ، حسن عینی زیناب ، فاطمه پورابراهیم ، آرزو رضازاده*
چکیده (1739 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (754 دریافت)  
XML بررسی اثر تمرین هوازی و برنامه غذایی DASH (Dietary Approaches To Stop Hypertention) بر میزان پاسخ به انسولین و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت بارداری ص. 36-27
[English Abstract] سپیده دولتی ، سمانه منصوری* ، علی وادی زاده ، خوشه نمیرانیان ، توفیق عنافجه ، فرزاد محمدی
چکیده (1902 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (646 دریافت)  
XML تحلیل برنامه غذایی یک غذاخوری دانشگاهی در ایران از منظر ابعاد رژیم های غذایی پایدار و پیشنهاد منوی غذایی پایدار ص. 46-37
[English Abstract] ساره عدالتی ، سید رضا سبحانی ، فربد فلاح ، مسعود محمدی رنانی ، سعید توکلی ، حمیده نظری ، نسرین امیدوار*
چکیده (3117 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (843 دریافت)     |   پیوست مقاله [PDF]  (91 دریافت)
XML چالش‌ها و موانع فراروی ارتقای کیفیت نان‌های مسطح سنتی در کشور ص. 60-47
[English Abstract] مرجان باژن* ، عصمت ناصری ، فرنام شفیعی ثابت
چکیده (1608 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (612 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML استخراج پلی‌ساکارید فوکوییدان از جلبک قهوه‌ای دریایی گونه Nizimuddinia Zanardini به کمک مایکروویو و ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن ص. 74-61
[English Abstract] پیام ترابی* ، ناصر همدمی ، جواد کرامت
چکیده (2427 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1708 دریافت)  
XML کارگیری میکرواستخراج‌های الکتروغشایی مسطح و حلال سبک در اندازه گیری میزان آمین-های آروماتیک هتروسیکل قطبی و غیرقطبی در گوشت قرمز کبابی ص. 84-75
[English Abstract] مرضیه کمانکش* ، عبدالرضا محمدی* ، فاطمه برزگر ، افسانه ملاحسینی
چکیده (1760 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (657 دریافت)  
XML ارزیابی ویژگی‌های کیک مافین غنی شده با مکمل فیبری کامپوزیت حاصل از پسماند فراوری قهوه- سبوس گندم ص. 94-85
[English Abstract] الناز میلانی* ، ندا هاشمی ، غلامعلی گلی موحد ، فاطمه داوری
چکیده (2278 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1082 دریافت)  
XML ازریابی برخی شاخص‌های شیمیایی و باکتریایی سوریمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) حاوی غلظت‌های مختلف عصاره ریحان (Ocimum basilicum) طی نگهداری در یخچال ص. 107-95
[English Abstract] عباس زمانی* ، زهرا آبائی ، فاطمه آبائی
چکیده (1325 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (556 دریافت)  
XML بررسی امکان افزایش پایداری اکسایشی همبرگر ماهی با استفاده از عصارۀ اتانولی بره‌موم طی دورۀ انبارمانی ص. 122-109
[English Abstract] محسن مختاریان* ، مرجان شعبانی ، رضا کاظم‌پور
چکیده (1715 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (658 دریافت)  
XML تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر تفاله هویج ص. 132-123
[English Abstract] زهرا افشاریان ، سعیده شجاعی علی آبادی ، هدایت حسینی ، سیده مرضیه حسینی* ، لیلا میرمقتدایی*
چکیده (2283 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (883 دریافت)  
XML جداسازی و شناسایی سویه های لاکتوباسیل از پنیر محلی بهبهان و بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و ضد میکروبی آن ها علیه پاتوژن های شاخص غذایی ص. 142-133
[English Abstract] بهروز علیزاده بهبهانی* ، محمد نوشاد
چکیده (2200 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (971 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4652