Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 4, Number 4 (2010-1)
Comparison of the effects of consuming olive and sunflower oils on the fasting and postprandial blood glucose level and lipid profile in type 2 diabetic female patients
مقایسه تأثیر مصرف روغن زیتون و روغن آفتابگردان بر سطح قند و چربیهای خون ناشتا و پس از مصرف صبحانه در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع 2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of nanofilms packaging on organoleptic and microbial properties of bread
تأثیر بستهبندی با فیلمهای نانویی بر ویژگیهای ارگانولپتیکی و میکروبی نان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Prevalence of household food insecurity in the City of Shiraz and its association with socio-economic and demographic factors, 2008
شیوع ناامنی غذایی در خانوارهای شهر شیراز و ارتباط برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی با آن در سال 1387
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Mycoprotein production by Fusarium venenatum in surface culture using a central composite design
تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC20334 به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of combined administration of lipoic acid and pyridoxine on albuminuria, oxidative stress, blood pressure, serum advanced glycated end products, nitric oxide and endothelin-1 in patients with diabetic nephropathy
اثرات تجویز توأم اسید لیپوئیک و پیریدوکسین بر آلبومین اوری، استرس اکسیداتیو، فشارخون، محصولات نهایی گلیکوزیلاسیون پیشرفته، نیتریک اکسید و اندوتلین -1 سرم در بیماران مبتلا به نفروپاتی دیابتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production of a whey-based beverage using several kefir microflora and assessment of its chemical and organoleptic characteristics
تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگیهای شیمیایی و ارگانولپتیک آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effects of omega-3 fatty acids plus vitamin E and vitamin C plus zinc supplementations on glycemic control in postmenopausal women with type 2 diabetes
اثرات مکملیاری اسیدهای چرب امگا-3 توأم با ویتامین E و "روی" توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع 2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment of stress resistance of industrial strains of Saccharomyces cerevisiae for designing selection media
بررسی مقاومت به استرس در سویههای صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیطهای غربالگر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles