Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 19, Number 4 (2025-1)
Production of Dietary Waffles Using Oat Flour and Mannitol Sweetener
تولید وافل رژیمی با استفاده از آرد جو دوسر و شیرین کننده مانیتول
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Characterization of Bacteriocin-like Substances of Lactobacillus species from Iranian Motal Cheeses
شناسایی ترکیبات شبه باکتریوسینی باکتریهای لاکتوباسیلوس پنیر موتال ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Nanoliposomes of Oleaster (Eleaagnus angustifolia) Extract on the Microbial, Rheological and Sensory Characteristics of Low-fat Mayonnaises Containing Quince Seed Mucilage and Soy Protein Isolate
تأثیر نانولیپوزوم های عصاره سنجد بر ویژگی های میکروبی، رئولوژیکی و حسی مایونز کم چرب حاوی موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین سویا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Purification of Anghoze Oleo-gum (Ferula assafoetida) to Produce Antimicrobial Nanofibers Using Electrospinning Technique
خالص سازی اولئوصمغ آنغوزه (فرولا آسافوئیتیدا) جهت تولید نانوالیاف با پتانسیل ضدمیکروبی توسط تکنیک الکتروریسی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Natural Jujube Kernel Preservatives on Sensory and Chemical Characteristics and Storage Time of Mayonnaises
بررسی اثرعصاره هسته عناب بر خصوصیات شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس مایونز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Isolation and identification of Lactococcus lactis M69 strain from local yogurt and evaluation of its probiotic, antimicrobial and safety properties
جداسازی و شناسایی سویه Lactococcus lactis M69 از ماست محلی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Various Doses of Hydroalcoholic Extract of Ginger on Changes of Mir-133, Mir-21 and Oxidative and Antioxidant Stress Indices of Rat Kidney Tissues Damaged Using Cadmium Chloride
تأثیر دوزهای مختلف عصاره هیدروالکی زنجبیل بر تغییرات Mir-133 ،Mir-21 ، شاخصهای استرس اکسیداتیو و آنتی اکسیدانی بافت کلیه آسیب دیده با کلرید کادمیوم در موشهای صحرایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The role of Sparasis Latifolia and Aerobic Exercise on Anti-inflammatory Activities and Regulation of Inflammatory Factors in the Intestine of Mice with Colon Cancer Under Chemotherapy
نقش اسپاراسیس لاتیفولیا و تمرینات هوازی بر فعالیتهای ضد التهابی و تنظیم فاکتورهای التهابی در روده موشهای مبتلا به سرطان روده بزرگ تحت شیمی درمانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Dietary Patterns and the Risk of Lung Cancer; A Case-Control Study in Iran
ارتباط الگوهای غذایی با خطر سرطان ریه: مطالعه مورد-شاهدی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles