Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 15, Number 1 (2020-3)
Effect of Padinaaustralis Alga Extract on Fat Oxidative Degradation in Epinepheluscoioides during Refrigerated Storage
اثرات عصاره جلبک Padina australis بر فساد اکسایشی چربی در ماهی هامور معمولی طی نگهداری در یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Nondestructive Determination of the Total Volatile Basic Nitrogen (TVB-N) Content Using hyperspectral Imaging in Japanese Threadfin Bream (Nemipterusjaponicus) Fillet
تعیین غیرتخریبی بازهای ازته فرار کل (TVB-N) توسط تصاویر ابرطیفی در ماهی گوازیوم دمرشتهای (Nemipterus japonicus)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Using Cold Plasma Treatment on the Surface and Physicochemical Properties of Starch-chitosan Composite Film
بررسی تأثیر استفاده از پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی و فیزیکوشیمیایی فیلم ترکیبی کیتوزان نشاسته
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Lepidiumsativum Seed Gum on the Physicochemical and Sensory Properties of Cup Cake based on Triticale-Wheat Flour
تأثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله- گندم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Changes in the Physicochemical and Microbial Properties of Fresh-cut Cucumber during Storage as Affected by Modified Atmosphere Packaging and Films of polypropylene Containing Clay Nanoparticles
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Ultrasound Time and Acid Type on the Qualitative Properties of Extracted High Methoxyl Pectin from Quince Fruit
تأثیر زمان فراصوت و نوع اسید بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین متوکسیل بالا استخراج شده از میوه "به"
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Oil absorption reduction of eggplant slices during deep fat frying by applying osmotic dehydration pretreatment
کاهش جذب روغن قطعات بادمجان طی فرآیند سرخ کردن با پیش تیمار آبگیری اسمزی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of Heterocyclic Aromatic Amines in Heated Meat Samples Using an Efficient Microwave Assisted Extraction and Microextraction Method Followed by HPLC
تعیین غلظت آمین های آروماتیک حلقوی در گوشت های حرارت دیده با استفاده از روش مؤثر استخراج با ماکروویو و ریزاستخراج همراه با دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Processing Optimization of Production of Hydrolyzed Protein from Orange Seed Waste with Pepsin Enzyme
بهینهیابی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات هستۀ پرتقال توسط آنزیم پپسین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Protective Effect of Aerobic Training along with Garlic on Lipocalin-2 and IL-1β in Obese Women with High Blood Pressure
اثر محافظتی تمرین هوازی همراه با مصرف سیر بر لیپوکالین-2 و IL-1ß در زنان چاق مبتلا به فشار خون بالا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Association between Social Welfare, Food Security and Diet Diversity among Afghan Immigrant Households in the Southern Areas of Tehran Province
ارتباط بین رفاه اجتماعی، امنیت و تنوع غذایی خانوارهای مهاجر افغان در مناطق جنوب استان تهران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of 12-Week Body Pump with Consumption of Cinnamon and Honey on Resistin, Visfatin and Insulin Resistance in Overweight Children
اثر 12 هفته بادی بامپ و مصرف ترکیب عسل و دارچین بر رزیستین، ویسفاتین و مقاومت به انسولین کودکان دارای اضافه وزن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles