[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) ::
جلد 7 شماره 5 صفحات 503-495 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی
مهسا یگانه* ، آنیتا خنافری ، محمد رضا فلاحیان ، انوشه شریفیان
چکیده:   (8397 مشاهده)
سایقه و هدف: هدف از انجام این تحقیق، بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی می‌باشد. مواد و روش ها: پس از کشت انتروکک فکالیس با مشخصه PTCC1394 و ATCC9854 در محیط کشت BHI agar ، سانتریفوژ و جداسازی توده میکروبی، ماده ضدمیکروبی آن توسط روش دیالیز خالص سازی شد.اثر ضدمیکروبی ترکیب حاصل بر باکتری‌های شاخص گرم مثبت و گرم منفی به روش چاهک مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها: واحد فعالیت، فعالیت اختصاصی و ضریب تخلیص این ترکیب پس از دیالیز، افزایش یافت و غلظت، فعالیت کل، و میزان پروتئین کل، پس از دیالیز، کاهش یافت. قطر هاله عدم رشد و کمترین غلظت باکتریواستاتیکی ایجاد شده، توسط ترکیب ضد میکروبی ، پس از دیالیز، بر روی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس بود. نتیجه‌گیری: با توجه به نتایج به دست آمده از ترکیب ضد میکروبی، انتروکوکوس فکالیس با مشخصه PTCC1394 ، می‌تواند از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی، نقش گسترده ای به عنوان پروبیوتیک در صنعت غذا ایفا نماید. واژگان کلیدی: اثر ضدمیکروبی، انتروکوک فکالیس، پروبیوتیک
واژه‌های کلیدی: اثر ضدمیکروبی، انتروکوک فکالیس، پروبیوتیک
متن کامل [PDF 183 kb]   (2804 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: صنايع غذايي
دریافت: 1391/12/19 | پذیرش: 1392/8/28 | انتشار: 1392/8/28
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Yeganeh M, Khanafari A, Fallahian M, Sharifan A. Evaluation of the Enterococcus faecalis role on inhibitory growth of staphylococcus aureus by production of a antimicrobial compound . Iranian J Nutr Sci Food Technol 2013; 7 (5) :495-503
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1044-fa.html

یگانه مهسا، خنافری آنیتا، فلاحیان محمد رضا، شریفیان انوشه. بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391; 7 (5) :495-503

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1044-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645