به کارگیری متد داده کاوی به منظور افزایش میزان ایمنی فراوردههای غذایی دامی
|
سامان سیادتی ، محمد جعفر تارخ ، مریم سلیمانی*  |
|
|
چکیده: (7663 مشاهده) |
افزایش نگرانی در جامعه در مورد سلامت محصولات غذایی، اهمیت توجه و بررسی عوامل مؤثر مانند تولید غذا، سلامت دام، ایمنی غذا و ردیابی محصولات غذایی را بیش از پیش نشان میدهد. جمع آوری، تحلیل و تفسیر اطلاعات نقش حیاتی در اجرای کنترلهای ایمنی غذایی، سلامت دام، بهداشت عمومی و محیطی دارد. داده کاوی (Data Mining) که از آن به عنوان استخراج دانش از پایگاههای داده
(KDD: Knowledge Discovering in Databases) نیز یاد میشود، یکی از مهمترین روشهای تحلیلی برای شناسایی روابط میان عناصر گوناگون اطلاعات جمع آوری شده به منظور کشف دانش مفید و پشتیبانی سیستمهای تصمیمگیری استراتژیک و توسعه پایدار در صنایع دامی ، غذایی و بهداشتی میباشد.
مدل سازی ریاضی، تجزیه و تحلیل کمی دادهها و الگوریتمهای جدید میتواند موجب شناسایی ارتباطهای جدید میان دادههای مختلف گردد که به نوبه خود به مزیت رقابتی منجر میگردد. تکنولوژی انبار داده (Data Warehose) میتواند برای تجزیه و تحلیل چند بعدی مجموعه دادهها (Dataset) به منظور ایجاد یک ابزار مهم تصمیمگیری مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این، استفاده از روشهای پیش بینی میتواند به عنوان یک منبع مزیت رقابتی در محیط کسب و کار کنونی محسوب گردد.
واژگان کلیدی: داده کاوی، استخراج دانش، پایگاه داده، مدیریت داده، صنایع دامی |
|
واژههای کلیدی: داده کاوی، استخراج دانش، پایگاه داده، مدیریت داده، صنایع دامی |
|
متن کامل [PDF 237 kb]
(3723 دریافت)
|
نوع مقاله: مروري |
موضوع مقاله:
تغذيه دریافت: 1391/12/24 | پذیرش: 1392/8/28 | انتشار: 1392/8/28
|
|
|
|
|
ارسال نظر درباره این مقاله |
|
|