[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) ::
جلد 7 شماره 5 صفحات 929-937 برگشت به فهرست نسخه ها
کاربردهای فرایند تخمیر حالت جامد در تولید ترکیبات غذایی
مریم سلیمانی، نعیما وکیلی، کیانوش خسروی دارانی*
چکیده:   (7349 مشاهده)
تخمیر حالت جامد نسبت به تخمیر غوطه‌ور دارای مزایای زیادی است که از جمله آنها می‌توان به صرفه اقتصادی این فرایندها، مقدار کم آب مورد استفاده، تجهیزات کم حجم، بهره‌دهی یا تولید زیاد در واحد حجم، آسانتر بودن فرایند هوازی، وجود نرخ افزایش یافته‌ای از انتشار اکسیژن در ماده‌ی جامد مرطوب، کاربرد در نواحی روستایی به دلیل امکان کار در مقادیر کوچکتر اشاره نمود. از ابتدای تحول تمدن بشر، SSF برای کاربردهای غذایی مورد استفاده قرار گرفته است. انواع زیادی از غذاهای تخمیر شده نظیر پروتئین تک سلولی (SCP) پروبیوتیک، طعم دهنده‌ها، نوشیدنی‌ها، رنگ دانه‌ها و شیرین کننده‌های پپتیدی به طور گسترده‌ به روش SSF تولید می‌شوند. هدف نویسندگان از نوشتن این مقاله ، بررسی کاربردهای غذایی فرایند تخمیر حالت جامد به ویژه در تهیه آنزیم ها، اسید‌های آلی، رنگ دانه ها، پروتئین تک سلولی SCP، اگزوپلی ساکاریدها و ترکیبات معطر می‌باشد. واژگان کلیدی: تخمیر حالت جامد، آنزیم ها، اسید‌های آلی، رنگ دانه‌ها، پروتئین تک سلولی SCP
واژه‌های کلیدی: تخمیر حالت جامد، آنزیم ها، اسید‌های آلی، رنگ دانه‌ها، پروتئین تک سلولی SCP
متن کامل [PDF 214 kb]   (3531 دریافت)    
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۷ | پذیرش: ۱۳۹۲/۸/۲۸ | انتشار: ۱۳۹۲/۸/۲۸
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Soleimani M, Vakili N, Khosravi-Darani K. Application of Food Solid State Fermentation in Production of Food Ingredients. Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology. 2013; 7 (5) :929-937
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1092-fa.html

سلیمانی مریم، وکیلی نعیما، خسروی دارانی کیانوش. کاربردهای فرایند تخمیر حالت جامد در تولید ترکیبات غذایی. علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران. 1391; 7 (5) :929-937

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1092-fa.html



دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 32 queries by YEKTAWEB 4071