کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی
|
محمد فرجی ، قاسم فدوی*  |
|
|
چکیده: (9774 مشاهده) |
امروزه علوم و فناوری نانو به عنوان یکی از مهمترین زمینههای تحقیقاتی - توسعهای در بین علوم مدرن مطرح است. امروزه نانو ذرات مغناطیسی به دلیل ویژگیهایی مانند سطح ویژه بزرگ و جداسازی ساده با میدان مغناطیسی خارجی، کاربردهای متنوعی پیدا کردهاند. در مواد غذایی، میتوان از نانو ذرات مغناطیسی برای تثبیت آنزیمها، خالصسازی پروتئینها و آنالیز ترکیبات مربوطه بهره برد. در این مقاله اصول کلی تولید نانو ذرات مغناطیسی و موفقیتهای به دست آمده در تثبیت آنزیم ها، خالص سازی پروتئینها، آنالیز مواد غذایی و نقش آنها در روشهای آمادهسازی، بررسی خواهد شد. یافتههای ارائه شده در این مقاله نشان دهنده ظرفیت بالای نانو ذرات مغناطیسی در علوم و صنایع غذایی است.
کلمات کلیدی: نانو ذرات مغناطیسی، تثبیت آنزیم، خالص سازی پروتئین، آنالیز مواد غذایی |
|
|
|
متن کامل [PDF 639 kb]
(6303 دریافت)
|
نوع مقاله: مروري |
موضوع مقاله:
صنايع غذايي دریافت: 1392/9/16 | پذیرش: 1392/9/16 | انتشار: 1392/9/16
|
|
|
|
|
ارسال نظر درباره این مقاله |
|
|